Holokauszt? Nem unják még?

Ha valakinek bármi kétsége volna afelől, hogy VALÓJÁBAN hol is áll a második Orbán-kormány, kit és mit képvisel, olvassa el az MTI tegnapi híradását arról, hogy Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Auschwitzban a 25. alkalommal megtartott Élet Menetén mit is mondott.

Magyar Menedék - Sitchin

„Ébren kell tartani a nemcsak a magyar zsidóság, de az egész magyar társadalom történelmének egyik legnagyobb tragédiáját jelentő holokauszt emlékét, hogy a jövő nemzedékei a múlt ismeretében ne követhessék el ugyanazokat a szörnyűségeket, amelyek egyszer már megtörténtek Az emlékezetápolás része a magyarországi és a Kárpát-medencei zsinagógák jelenleg zajló felújítása, az elhagyott zsidó temetők rendbehozatala is.”

Meg a ki tudja mi alapján járó kárpótlási összegek sora. Ha valaki túlélte Auschwitzot, de azóta már meghalt, fiai, unokái mégis milyen alapon tartanak igényt kárpótlásra? Ám van még egy beszédes elszólása az MTI híranyagának. Eszerint az Auschwitzban elpusztult emberek száma „legalább 1,1 millió volt”. Ha „a Lengyelország területén működtetett számos más tábor mellett ez lett a zsidók megsemmisítésének fő színhelye”, akkor a többi táborban e számnál nem jóval kisebb kell, hogy legyen az ottani áldozatok száma? Ha igen., akkor azonban hogyan is jön ki a hatmilliós végeredmény?

Ez persze csak egy kérdés, éppúgy, mint az, hogy úgy őszintén nem unják még az efféle holokausztkultuszt? Egy normális embernek, már bocsánat, hányhatnékja van tőle. De tényleg. Akik ebben részesek, csak egyet érnek el. Azt, amit mindig is mondtunk, vagyis a potenciális antiszemitizmus növekedését. Nos, ha ez a céljuk, hát akkor csak így tovább…


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »