Hogyan csinálnak Gerő Andrásból Fidesz-szavazót?

Hogyan csinálnak Gerő Andrásból Fidesz-szavazót?

Érdemes Gerő András történész arcát megtekinteni, a felháborodással elegy fájdalmas tekintetét, amikor leszivárog a tudatfelettesébe, hogy liberális hitsorosai (elnézést!) Vona Gábort is készek keblükre ölelni, csakhogy valahogyan megszabaduljanak Orbán Viktortól.

A szélsőjobb és a liberálisok egymásra találása, vagyis az antiszemiták és a kiugrott, zsidóságukat csak politikai tőkeként megélő anti-antiszemiták lenyűgöző smacizása érthető undort vált ki mindenkiből. Azokból legfőképpen, akik utálják a zsidókat (akikről azt hiszik, hogy zsidók), valamint azokból, akik ebből a liberális maszlagból bármit is komolyan gondoltak.

Nagyon sok dolognak kell ahhoz összejönnie, hogy 10 százaléknyi szélsőséges szavazót sikeresen rávegyenek a Fletó által is fémjelzett összefogás jelöltjeire való voksolásra. Persze semmi sem lehetetlen, de azt azért megnézném (egy űrhajóból fentről), mi lesz akkor, amikor ezek megtudják, hogy egy, az összes antiszemita toposzuknak megfelelő, transzgender kormányt juttattak hatalomra, amelynek egyetlen célja van, az ő éhenhalasztásuk.

A közszolgálati televíziónak hála minden belassult honfitársunk részesülhet rendszeresen abban az élményben, hogy napi szinten milyen közös pontokat leltek egymás állítólag létező programjában és állítólag létező vagy már elvett lelkében a körúton belüli értelmiségiek és az antiszemiták.

Eddig azért legalább azt lehetett bennük kedvelni, hogy a létükkel a liberáltak agyára mennek. De ha ezt az értéküket is elhagyják, akkor mire is vannak egyáltalán? Hogy rohamosztagosnak alkalmasak? Emlékezzünk, a kommunisták is könyvjóváírással vették át a nyilasokat, különösen a kínvallatási szakértőket a Kommunista Pártba. Erre gondolva nem is annyira vicces ez a folyamat.

Hírdetés

A választási szükségszerűség nagy úr, csakhogy ezek az összeborulások annak az elismerését jelentik, hogy sem az antiszemitáknak („az iszlám az emberiség legnagyobb reménye”), sem a liberálisoknak („az a baj, hogy továbbmennek”) nincs semmi ötletük arra, mit is mondjanak a választóknak.

Mondjuk (értelmes) programja senkinek sincs, a Fideszét is csak másodlagos jelekből ismerjük, de a kormányzás azért legalább mutat valahová. Többek között oda, hogy a szélsőjobb és a liberálisok együtt sem lesznek képesek komolyan veszélyeztetni a Fidesz győzelmét. És nem azért, mert a Fidesz annyira lenyűgözte az embereket, hanem azért mert ezek ketten képtelenek meggyőzni az őket bármiről is – azon túl, hogy iszonyú hülyék.

Ha az antiszemiták, rasszisták megtudják, hogy magukra vannak hagyva, az antirasszisták meg azt, hogy a V. Gábor is a jelöltjük, a kognitív disszonancia annyira meg fogja viselni őket, hogy még a Fideszre fognak szavazni a végén. Ez lehetne akár egy összeesküvés Orbán hatalmon tartására, mert ha belegondolok, egy Gábor-Gábor (Vona-Fodor) közös vigyor szerintem Gerő Andrásból is Fidesz szavazót fog csinálni.

]]>www.tutiblog.com]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »