”Hogyan csinálj bűnbakot minden őslakos magyarból”

Ennyit jelent az emberi méltóság, ennyit jelent az emberi jog Romániában. Feljelentés, megosztás, egy legálisan tartott vadászfegyver, és máris kész az államellenes, merényletre készülő vad magyar terrorista. Ez már nem posztkommunista, hanem igazi ropogós kommunista recept, „hogyan csinálj bűnbakot minden őslakos magyarból” címmel. Most már a bőrünkön érezhetjük a gyűlölet billogját, magyarok vagyunk, és megzavarjuk a Nagy Román álmot, jogainktól megfosztva nyomnak el napról-napra.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Vadászfegyverrel készült merényletre március 10-én a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik tagja – állítja a marosvásárhelyi rendőrség. Alább a HVIM-hírszolgálat közleménye:

Akár Észak Koreában is lehetnénk, olyan újabb indokkal idézte be egyik vármegyés tagunkat a marosvásárhelyi rendőrség. Miután négy vármegyésre rótt ki büntetést az úgynevezett jogállam úgynevezett rendfenntartó szerve, köztük olyanra is, aki ott sem volt, (mindez természetesen nem vonja kétségbe a többiek jogos ottlétét), a marosi rendőrség azt állítja, hogy egy Facebook-posztolás alapján hívták be Sz. Z vármegyés tagunkat kihallgatásra. Az idézést tehát egy közösségi oldal posztja, valamint a magyar államtól kapott állítólagos dokumentum szerint történt, amely azt bizonyítja, hogy a beidézett fiatalt Magyarországon jelentették fel az említett bejegyzés miatt.

Mindez akkor derült ki, hogy bajtársunk eleget tett az idézésnek és ügyvéd jelenlétében megjelent a rendőrségen. Ottlétük során beletekinthettek az újabb megfélemlítés céljából létrehozott dossziéba, amiben nem volt semmilyen kép vagy kivonat, ami az állítólagos bejegyzésre utalna. A történet ott kezd érdekessé válni, hogy e posztból azt szűrte le az emberi jogokat állítólag svédországi szinten betartó román rendőrség, hogy Sz. Z március 10-én államellenes cselekedetet hajthatott volna végre édesapjának vadászfegyverével, a székely szabadság napján.

Azzal a fegyverrel, amelynek tusát március 8-án a rendőrség elvitte és 11-én adták vissza. Hogy milyen okból, arról nincsenek információink.

Mindezek ellenére, köszönjük minden jogi és fizikai személynek, hogy velünk tartanak ebben a küzdelemben, vállalva azt, hogy egyik napról a másikra terroristát, merénylőt, szabotőrt gyárthat belőle az Európa Unió „legderekabb tagállama”. Egy újabb ügy, amely azt bizonyítja, hogy Szőcs Zoltánt és Beke Istvánt közéleti szerepvállalásuk, népükért való küzdelmük miatt tartanak fogva. A román állam gyártott bombákat, és egy ideje hetente rárobbant egyet az erdélyi magyarokra, ezt nevezik állami szintre vitt terrorizmusnak, ami igenis valós, és létezik!

HVIM ERDÉLY


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »