„Hodor” is fellép a kolozsvári Untold fesztiválon

„Hodor” is fellép a kolozsvári Untold fesztiválon

A Trónok harca című kultikus filmsorozatban a nézők által az egyik legkedveltebb karaktert, Hodort alakító Kristian Nairn is fellép a kolozsvári Untold elektronikus fesztiválon. 

12 hodor_bKristian Nairn

A 41 éves írországi színész évek óta lemezlovasként is tevékenykedik, és komoly sikereket ért el főként Nagy-Britanniában. A DJ a Sétatér stadion felőli részében felállítandó Stormkeep by Red Bull elnevezésű színpadon lép fel szombaton, augusztus 6-án 22 órától. Az Untold szervezői szerdai közleményükben arról is beszámoltak, hogy teljessé vált az augusztus 4. és 7. között sorra kerülő fesztivál programja, amely a www.untold.com honlapon érhető el.

A nemrég a hatodik évadát lezáró Trónok harca készítői egyébként a napokban közölték, hogy a rajongók fontos változásokra számíthatnak a hetedik szezon kapcsán. Az új évad egyrészt az eddigi 10 helyett mindössze hétrészes lesz, az első epizódot ugyanakkor csak valamikor nyáron mutatják be, holott a korábbi években mindig áprilisra időzítették a premiert. A stáb állítólag azért kényszerült erre a lépésre, mert a történet szerint északon megérkezett a kemény tél, így a felvételeket is úgy kell időzíteniük, hogy elég hó álljon rendelkezésükre.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »