Hivatalos: látjuk idén Vadert a vásznon

Hivatalos: látjuk idén Vadert a vásznon

Az Entertainment Weekly csomó új információval szolgál a decemberben mozikba érkező SW-fimről.

Az egyik legfontosabb szórakoztatóipari magazin, az Entertainment Weekly pénteken megjelenő – de hivatalosan július elsejei – lapszámát az első önálló Star Wars-filmnek, a Zsivány Egyesnek szenteli. Ismertető cikkükből kiderül, hogy az újságban eddig nem ismert karaktereket mutatnak be, emellett új fotókat mutatnak az eddig már ismertekről.

Az Entertainment Weekly 2016. július elsejei számának címlapja Fotó: Entertainment Weekly

Ezzel kapcsolatban a legfontosabb hír, hogy a találgatásoknak vége: Darth Vader visszatér a mozivászonra! Elmesélik, milyen volt a Sith-lovag első forgatási napja és mit jelent a franchise számára a visszatérése.

Információmorzsát ejtettek el arról is, hogy Jyn Erso (Felicity Jones) édesapja (Mads Mikkelsen) egy tudós, akinek szakértelmére a Birodalom és a Lázadók Szövetsége is hajt. A lánnyal kapcsolatban is lesznek új infók, ahogy azt is megtudhatjuk végre, kit játszik a Zsivány Egyes előzetesében már látott Forest Whitaker.

Komoly betekintést nyerünk majd a Birodalom világába is a lapszámban, az új gonoszról (Ben Mendelsohn) is ír majd az Entertainment Weekly. Megtudhatjuk majd azt is, miért kellett bizonyos jeleneteket újraforgatni. Az új szám tehát pénteken érkezik – mi is beszámolunk majd a benne foglaltakról –, a film viszont csak fél év múlva, december 17-én lesz látható Magyarországon.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »