Hivatalos: Axl Rose az AC/DC új énekese

Axl Rose lett az AC/DC énekese, az ausztrál zenekar közleményben búcsúzott el eddigi énekesétől és bejelentette, hogy a Guns and Roses frontembere száll be helyette.

A Rollingstone.com beszámolója szerint a legendás rockzenekar vasárnap megerősítette, hogy Axl Rose-ra cseréli a hallásproblémákkal küszködő Brian Johnson énekest a turnéjuk hátralévő részében. Brian Johnsonnak orovosai tanácsolták, hogy hagyja abba a turnézást, különben végleg elveszítheti hallását.

Az AC/DC korábban még csak annyit jelentette be, hogy új énekessel befejezik a most futó Rock Or Bust világturnét. Rögtön megindultak a találgatások, ki lehet a nagy múltú csapat új énekese. Egyesek látták is a zenekar próbahelyén Axl Rose-t, mások a zenekar eredeti, még a Bon Scott-i idők előtti énekesének, Dave Evansnek a visszatéréséről beszéltek.

Az AC/DC szombaton a honlapján elbúcsúzott Brian Johnsontól. Megköszönték neki az elmúlt éveket, és azt írják, tiszteletben tartják és megértik, hogy Johnson a hallása megőrzése érdekében abbahagyja a turnézást. A turné további állomásain Axl Rose csatlakozik a csapathoz, így az európai koncerteken is őt láthatja a közönség, amint a Highway to Hellt vagy a Back in Black-et énekli.

Az európai turné május 7-én indul Liszabonban, és június 12-éig tart. Egyébként Axl Rose újabban alaposan belelendült, ugyanis eredeti bandája, a Guns N’ Roses is nyári stadionturnéra indul, ráadásul Slash is csatlakozik a zenekarhoz.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »