Hirtelen edzőt cserél az olasz sztárcsapat

Elválnak Roberto Mancini és az Internazionale útjai, miután a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak – írja az Espnfc.com. Az olasz utódja a holland Frank de Boer lehet, akit sajtóhírek szerint 24 órán belül kineveznek a milánói csapat élére.

Mancininek állítólag megromlott a viszonya a klub új kínai tulajdonosaival, és az sem betonozta be a helyét, hogy a felkészülési mérkőzéseken kínos eredmények is becsúsztak: hat gólt kaptak a Tottenhamtől, négyet a Bayerntől.

Mancini 2014 novembere óta edzette az Intert, akik a negyedik helyen végeztek az elmúlt szezonban, így idén az Európa-ligában bizonyíthatnak. A trénert a Mediaset televízió szerint 2,5 millió eurós végkielégítéssel bocsátották útjára, pedig a la Gazetta dello Sport információi szerint korábban még a szerződéshosszabbítása is szóba került, ám ott nem kapott volna eléggé szabad kezet az igazolásoknál, így nem szignózta az.

Frank de Boer korábban a holland Ajaxszal futott jó szezonokat, négy bajnoki címet is besöpört az amszterdami csapat kispadján.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »