HÍREK 86.

HÍREK 86.

„Négyszáz civil halálát okozták eddig orosz bombák Szíriában

Két civil szervezet, a Syrian Observatory for Human Rights és a Syrian Network for Human Rights szerint is több mint négyszáz civil vesztette eddig életét a szeptember vége óta tartó orosz bombázásokban Szíriában. 

A SOHR szerint szeptember 30-a és november 20-a között 403 civil, köztük 97 gyermek halt meg. A Syrian Network for Human szerint 526 a civil áldozatok száma, ami közül 137 gyerek. A megfigyelők szerint százezer ember menekült el az utóbbi időben Aleppo környékéről. 

Az ENSZ szerint a 2011 óta tartó konfliktusban 250.000 ember vesztette eddig életét, és a korábban Szíriában élő 22,4 millió lakos közel fele hagyta már el az otthonát.” (AlJazeera, 444.hu)

Hírdetés

 

Imádom ezeket a „híreket”, imádom ezeket a szervezeteket, imádom a 444-et! Hiszen ők gondoskodnak arról, hogy rendkívül tisztán, világosan lássunk a világban. Ugye? Most darabra megvan, hány civil életet követeltek az orosz bombák, és ebből mennyi a gyerek.

Viszont soha, egyetlen egyszer sem merült fel, vajon hány civil életet követeltek eddig az amerikai, francia és egyéb bombák, és abból mennyi volt gyerek.

Nyilvánvaló, hogy azok a civilek, akiket amerikai és francia bombák ölnek meg, nem számítanak. Van még egy lehetőség persze: az amerikai és francia (és egyéb) bombák nem ölnek meg civileket. Csak az orosz bombák.

Ugye-ugye, mennyivel világosabb minden!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »