HÍREK 77.

HÍREK 77.

„A Charlie Hebdo az orosz légikatasztrófát is kiröhögte

 „Az orosz légierő fokozza a légicsapásokat.” -ezzel a szöveggel jelentette meg a Charlie Hebdo az egyiptomi légikatasztrófáról készült karikatúráit. A rajzok miatt az orosz kormány teljesen kiakadt: Putyin szóvivője szentségtörőnek, egy orosz képviselő pedig szemétládának nevezte a szerkesztőség tagjait.” (Newsweek,444.hu)

Külön szeretném felhívni a figyelmet a 444.hu szerzőjének, Czinkóczi Sándornak ügyes kis félmondatára, miszerint „az orosz kormány teljesen kiakadt”. éppen csak azt nem írta oda, hogy „micsoda faszkalapok ezek a Putyinék, meghalt több, mint kétszáz orosz állampolgár, és nem tudnak röhögni a Charlie Hebdo kurva jó viccén”.

Ha a Charlie Hebdo egyszer az Auschwitzban elpusztított zsidókat röhögné ki, és az izraeli kormány nemtetszésének adna hangot, netán felháborodna, Czinkóczi Sándornak biztosan nem a „kiakadt” ige jutna először eszébe.

Hírdetés

De hát, tudjuk, hogy mennek ezek a dolgok.

Amúgy sem Putyin szóvivőjének, sem az orosz képviselőnek nincs igaza. Ezek a Charlie Hebdonál összegyűlt „humoristák” sem nem szentségtörőek, sem nem szemétládák. Hanem mocskos állatok, akikből ki kellene verni végre az eleven szart.

Aztán utána lehet röhögni…

(p.s.: Jaj, nehogy elfelejtsem! Czinkóczi „kolléga”, te is elmehetsz a kurva anyádba!)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »