HÍREK 76.

HÍREK 76.

„Orbán Viktor mellett tüntet a francia szélsőjobb 

A francia szélsőjobb új hőse Orbán Viktor lett, tüntetést is szerveznek a magyar miniszterelnök mellett szombaton a párizsi magyar nagykövetségen, szúrta ki a Francia politika blog. 

A radikálisan iszlám-ellenes Riposte-Laïque számolt be arról, hogy Soutien Orban (Támogasd Orbánt) címmel hirdettek tüntetést, amelyre a Nemzeti Frontot, és Franciaország minden szerelmesét várják.

A demonstrációt a SIEL (Souveraineté, Indépendence et Libertés – Szuverenitás, Függetlenség és Szabadságok) nevű Nemzeti Front-közeli minipárt rendezi.

Egy ember ébredt csak fel Európában, hogy nemet mondjon erre az öngyilkos vállalkozásra, Orbán Viktor

– értékelte a magyar kormányfő menekültpolitikáját a párt. A párt szerint az EU menekültpolitikája nem tükrözi az emberek akaratát, és egyedül Orbán Viktor harcol erősen, hogy megvédje a hazája szuverenitását.

Hírdetés

A szervezők azt szeretnék, ha minél többen fejeznék ki Párizsba a tiszteletüket Orbán iránt.” 

Igen. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha Orbán mellett tüntetnek, akkor csak a szélsőjobb tüntethet.

Úgyhogy –az indexes Dull Szabolcs faék bonyolultságú világképét szem előtt tartva – most éppen Párizsban tüntet a „szélsőjobb” Orbán mellett.

De Németországban is Orbán arcképével tüntetnek az elmebeteg európai migrációs politika ellen, és Ausztriában is, és mindenhol, ahol megjelenik a horda.

Így lesz lassan egész Európa „szélsőjobboldali”.

Csak még azt nem tudjuk pontosan, mihez képest.

Addig is, míg megtudjuk: Köszönjük a szolidaritást, és még inkább a normális gondolkodást, kedves Orbán mellett tüntető franciák! 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »