HÍREK 66.

HÍREK 66.

Egy 105 éves afgán matróna is a Horvátországba érkezett menekültek között van – közölte az AP.

A horvát rendőrség közölte, hogy Szerbián keresztül menekültek egy csoportjával a horvátországi Opatovac menekülttáborába érkezett egy 105 éves afgán nő is. Az AP idézi Domagoj Dzigumovic rendőrségi szóvivőt, aki elmondta, hogy ellenőrzik, hogy az asszonynak szüksége van-e orvosi ellátásra.

A szóvivő elmondta, hogy szeptember közepe – vagyis a szerb-magyar határzár elkészülte – óta 260 ezer menekült lépett be Horvátországba, most kevesebben, naponta 1-2 ezren lépnek be az országba, de ez ismét fokozódhat.” (HVG) 

Tegyük hozzá, hogy a hosszú útra elkísérte a matrónát tizennégy családtagja is. A biztonság kedvéért.

Hírdetés

De ez nem lényeges.

Az a lényeges, hogy végre megérkezett Európa egy újabb reménysége, aki segíteni fog a katasztrofális demográfiai helyzetünkön.

Úgy tudjuk, a 105 éves matróna el fogja végezni Orosz Mihály Zoltán érpataki egyetemét. A Sophia Perennis Theologiai Akadémián kutatásokat-tanulmányokat folytat majd a vallásfilozófia és a valláspszichológia területén a mi 105 éves afgán nagymamink, a megváltástan, a kegyelemtan és a lélektan intenzív tanulmányozása révén és konkrétan az Üdvösség embere témakörben.

Ha végez, és átveszi diplomáját egyenesen az érpataki modell pápájától, máris tigrisként fog rászabadulni a munkaerő piacra.

Európa meg lesz mentve! 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »