HÍREK 60.

HÍREK 60.

„Egy dán napilap megrendelésére végzett felmérés eredményei szerint a muszlimok 40%-a gondolja úgy, hogy Dánia törvényeit a Koránra kellene alapozni.

A vasárnap nyilvánosságra hozott felmérést a Jyllands-Posten napilap megrendelésére a Wilke közvélemény-kutató intézet végezte el. Az eredmények szerint minden 10, Dániában élő muszlim közül 4 úgy gondolja, hogy az ország törvényeit hozzá kell igazítani a Koránhoz. A válaszadók 26,5%-a szerint Dánia törvényei az iszlám jogrend és a dán alkotmány egyvelege kellene legyen, míg 11,3% szerint egyedül az iszlám törvényei kell irányadóak legyenek az országban.

Dan Jorgensen, a Szociáldemokrata Párt bevándorlásügyi szóvivője a nyilvánosságra hozott eredmények láttán kijelentette, hogy azok alapján az integrációra tett minden erőfeszítés eredménytelennek bizonyul; a Dániában letelepülő bevándorlók tekintélyes része alkotmánymódosítást akar, és saját kultúrájának mintájára akarja formázni az európai jogrendet.

“El kell érni, hogy Dániában mindenki tisztelje az alkotmányt, és tisztán, egyértelműen ki kell jelenteni, hogy minden más alternatíva elfogadhatatlan. Mindenki olyan vallást követ, amilyet akar, de a törvényekről demokratikus módon döntünk.”

Dániában jelenleg mintegy negyedmillió muszlim él, és feltételezhetően mintegy százezer, az országban élő bevándorló nem fogadja el, ehelyett saját kultúrája szerint akarná módosítani az alkotmányt. Martin Henriksen, a párt szóvivője kijelentette; ez a felmérés mindenki számára egyértelművé kell tegye, hogy a Dániában élő, egyre növekvő létszámú muszlim közösség problémát jelent.

Radwan Manszur, Dániában élő imám szintén azt hangoztatja, hogy az alkotmány a dán törvények és az iszlám kombinációja kell legyen. Elmondása szerint már ez is egy kompromisszum; “ha ez egy iszlám ország lenne, a törvények a Koránon kellene alapuljanak”, jelen helyzetben azonban a kettő kombinációja kell irányadó legyen.

Az európai liberálisok ideológiájának egyik dogmája, hogy az európai “munkaerőhiányt” és a demográfiai válságot egyaránt a bevándorlással kell megoldani. A bevándorlók azonban idővel demokratikus alapon saját képükre formálhatják Európát, ha a kormányok nem hajlandók leszámolni azzal a liberalizmussal, mi a demográfiai válság közepette is háborút visel a “hagyományos családmodell” ellen.” (Armageddon) 

Hírdetés

Bizony. Higgyenek a szemüknek! A dániai muzulmánok közel fele nem csipázza a dán alkotmányt! Az imám szerint meg –jaj de megengedő, milyen kis liberális a drága, hogy egyem meg a kis szívét! – vegyes alkotmány kellene, fele a Koránon, másik fele meg az őslakosok elvein nyugodna.

Még egy darabig, persze.

Mert hát, jön az utánpótlás!

Számolatlanul özönlenek befele Európába. Aztán majd jön a család is utánuk. Aztán, ha majd nem negyed, hanem másfélmillión lesznek Dániában, akkor majd elintézik az új alkotmányt. Az pedig már teljesen a Koránon fog nyugodni. És akkor a derék dánok is eltöprenghetnek majd, hogy milyen remek is a liberalizmus…

Egy közel negyven éve Ausztriában élő barátomtól kaptam a következő emailt: 

„Mi  történik a mi kis mikrokozmoszunkban:

Feleségem 14 gyerekes osztályába be fognak  4-5 iszlám gyereket pakolni, akik semmilyen nyelven nem tudnak majd a tanár nénivel kommunikálni… A télapó, adventi és karácsony esteket meg fogják szüntetni az iskolában, mivel az iszlám vallást sértené. Feleségem megpróbálja még a keresztet az osztálya falán tartani. Kérdés, meddig?

(Bécsben már kitettek az állásából egy óvónőt, aki el merte mesélni az óvodában, ki volt József és Mária.)

A városunkban, mivel a BauMax áruház bezárt, elosztó központ lesz a helyén.

450 főre. (Leoben ez egy 28.000 lakosú „falucska“ !!!)

Ennyit röviden az „új“ Ausztriából.”

Hát, hölgyeim és uraim, itt tartunk most.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »