HÍREK 55.

HÍREK 55.

„Az izraeli  külügyminisztérium szerint a svéd kormány  Európában a legantiszemitább. Még egyetlen egyszer sem ítélt el egyetlen, izraeliek elleni terrortámadást, csakúgy, mint a svéd egyház, írja az izraeli portál. Az országban egyetértés uralkodik Izrael-ellenességben, és nyilvános fórumokon senki sem dicsérni Izraelt.  Erre bizonyíték, hogy a Scandinavian Airlines, Svédország, Dánia és Norvégia nemzeti légitársasága hétfőn bejelentette, többé nem száll Izraelbe a gyenge nyereség miatt.” (Ynet News)

Na püff neki… Itt vannak ezek a svédek. Ők már lementek a legaljára. Ők szegények ott tartanak, hogy a saját nyelvüket is megváltoztatták (kitaláltak egy semleges nemű névmást), hogy a se kisfiúk se kislányok is tudják hívni magukat valahogyan. Ők már ott tartanak, hogy ugyanezen okokból csináltak semleges nemű öltözőket az iskolákba. Ők azok, akik a parlamentjükben arról vitatkoznak, bevezessék-e a kötelező ülve pisilést, mert az állva hugyozó férfiak olyan szexisták. Ők azok, akiknél az oviban a kislányoknak kocsikkal és puskákkal, a kisfiúknak meg babákkal kell játszaniuk, nehogy rájuk legyen erőltetve a nemi sztereotípia. A svédek azok, akik kéjjel fogadnak be még több menekültet, és ettől feltehetőleg többen el is élveznek. Ők azok, akiknél a leszbikus lelkésznő felajánlja templomát a muszlim migránsoknak, és a keresztet is leveteti róla, nehogy megsértődjenek szakállkáék.

Egyszóval a svédek készen vannak. Ők már egy nagy és gazdag elmegyógyintézetté váltak, és a nyugati világ ideológusai szerint ez az ideális állapot.

Hírdetés

És akkor, tessék! Kiderül, hogy a svédek antiszemiták. Sőt, a legantiszemitábbak.

Most aztán nagy a baj.

Szerintem összeült a válságstáb Svédországban. Arra tippelek, hogy nagyjából karácsonykor bejelentik, minden svéd fiúnak körül kell metélkednie. És a maradék templomokat, amelyeket még nem adtak oda a muszlimoknak, odaadják a zsidóknak, a kereszteket pedig társadalmi munkában kicserélik dávid csillagokra.

Szerintem annak is ideje lenne, hogy a svéd kisiskolások bocsánatkérő petíciókat írjanak Izraelnek. Az Amnesty International majd segít… 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »