HÍREK 54.

HÍREK 54.

„Belga diákok tömítik el Orbán postaládáját

A Magyar Idők úgy tudja, hogy tanítási időben másolták a belga diákok az Amnesty International Orbán Viktornak címzett petícióját, amiket aztán zsákszámra adtak postára.

A lap szerint október 16-án több belga iskolában Amnesty-hetet tartottak, így például Ninove város Heilige Harten Secundair nevű iskolában is, ahol tanórán, a tanárok kérésére másolták le a diákok a nemzetközi jogvédő szervezet Magyarország megsérti a menekültek emberi jogait című petícióját. (Az Amnesty-hétről az iskola majdnem száz képből álló galériát tett fel a Facebook-oldalára.)

A petíció szövege szerint

Magyarország megsérti a menekültek emberi jogait azzal, hogy megakadályozza hozzáférésüket az ország területén egy valódi menekültügyi eljáráshoz. A törvénymódosításokat, amelyek többek között bűncselekménnyé nyilvánították a menekültek és menedékkérők számára a határzár átlépését, a céljuk pedig, hogy Magyarország felelősségét áttolják másokra, vissza kell vonni.

A petíció azt kéri az aláíróktól, hogy saját nyelvükön fogalmazzanak levelet Orbán Viktornak és azt juttassák el a magyar kormányfőhöz. Az Orbán Viktorhoz címzett leveleket a belga iskolák fejlécével látták el.

A kormányhoz közel álló napilap cikkében azon aggódik, hogy adatvédelmi szempontból aggályos, hogy a leveleket a fiatalkorú belga diákok nevükkel és más adataikkal is ellátták, és szerintük erkölcsileg is aggályos, hogy egy szervezet iskolás gyerekeket használ fel saját kampánycéljaira.

Az ENSZ gyermekjogi egyezménye szerint a gyermekeknek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. Hozzá kell tenni azonban, hogy ugyanígy joguk van a politikamentességhez, a modern európai oktatási rendszerekben pedig nem elfogadott a diákok politikai nézetének direkt vagy indirekt módon való befolyásolása. Az európai oktatási rendszerek alapelve a gyerekek mindenek felett álló érdeke, amit sért a gondoldásuk hamis tényekkel való befolyásolása is.

Érdekes módon a kormánypárti sajtó nem aggódott a gyerekek jogaiért akkor, amikor idén májusban egy „gazdasági bevándorlós” feladatot is kaptak a magyar fiatalkorúak. Arra a kérdésre pedig, hogy milyen veszéllyel jár(hat) az illegális migráció a befogadó országra nézve, az volt a helyes válasz, hogy „Az illegális migráció veszélye az ellenőrizhetetlenség, a hozzá kapcsolódó, és abból hasznot húzó cselekmények. Pl.: Az embercsempészet, az emberkereskedelem, a szervezett bűnözés, a hamis úti,- és személyi okmányok előállítása, a feketegazdaság növekedése, a korrupció. A jelenség számos gazdasági, egészségügyi, és szociális feszültség okozója lehet.” (Index) 

Hírdetés

Az Amnesty International belga iskolásokat csicskáztat, hogy saját elmebeteg, öngyilkos, életidegen véleményét elültesse a kiszolgáltatott gyerekek fejében.

Az Amnesty International véleményterrorista gazemberek gyűjtőhelye.

Szebb lenne a világ Amnesty International nélkül.

Addig is, az iskolákból ki kell őket takarítani. Egyszer s mindenkorra!

Klassz lenne, ha egy kisegérre szerelt kamerával bepillanthatnánk a petíciót körmölő gyerekek családjába este, amikor elmesélik a mamának meg a papának, hogy mit kellett ma csinálniuk a suliban.

Jó lenne hallani a belga anyukák és apukák véleményét a migránsokról is, de cenzúrázatlanul.

Sajnos erre sincs lehetőségünk. Mert ma Európában cenzúrázzák a véleményeket, a német kancellár, akiben végképp megőrült a migráció okozta boldogtalanság, egyenesen a facebookon cenzúrázná a felhasználók véleményeit migráns ügyben. A német sajtónak pedig irányelveket adtak ki, hogy miképpen kell bemutatni a „menekülteket”.

Eközben a saját létezésének értelmét pótcselekvésekkel igazoló Amnesty International Orbánnak írat petíciót kisiskolásokkal.

Ameddig a belga kisiskolások petíciót írogatnak a magyar miniszterelnöknek, mert egy rohadék és teljesen felesleges sóhivatal erre kötelezi őket, addig Németországban Oda Becker fizikus és atomreaktor-biztonsági szakértő a magyar Paks2 dolgában csuklóztatja a magyar delegációt egy közmeghallgatáson. Oda Becker szörnyülködve közli, számára felfoghatatlan, hogy a magyar illetékesek mennyire nem foglalkoznak a terrorveszéllyel.

Miközben Oda Becker azon szörnyülködik, hogy a magyarok nem foglalkoznak a terrorveszéllyel, dél felől migránsok százezrei (lassan milliói) özönlenek be Európába, és senki nem kérdezi meg tőlük, hogy „Jó napot kívánok, maga ki a fasz , és mit akar itt?”

Miközben Oda Becker a terrorveszély semmibevétele miatt szörnyülködik, Magyarország lezárta határait, és nem enged be területére potenciális terroristákat.

Így zárul be a kör.

Jó lenne, ha az Amnesty International, az Unió szeretve tisztelt illetékesei, Oda Becker meg a sajtó leülnének egymással, és dumcsiznának egy jót. Aztán pedig megfognák szépen egymás kezét, és elmennének a picsába végre. (És feltétlenül vigyék magukkal Thüringer Barbarát is az Indextől, aki jegyzi a fenti cikket!)

A belga gyerekek meg jöhetnek Magyarországra az anyukájukkal és az apukájukkal együtt. Szívesen megmutatjuk nekik, hogyan kell megvédeni egy országot, a felgyújtott befogadó állomás előtt szelfizgető tetvektől. 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »