HÍREK 49.

HÍREK 49.

„László Petra Oroszországba menekülne, és beperelné a Facebookot meg a bevándorlót, akit majdnem kigáncsolt.

A migránsrugdosó riporternő, László Petra oroszul tanul és Oroszországba vágyik – mondta a Kreml-párti orosz Izvesztyijának adott interjújában. Csak arra vár, hogy lezáruljon az ellene folyó magyar eljárás, aztán már menekülne is Oroszországba.

Az újságnak azt mondta, hogy önvédelemből kellett neki rugdosnia és gáncsolnia Röszkénél a bevándorlókat, azt nem látta, hogy épp egy gyerek volt az, akit a felvételek szerint eltalált.

Azt bánja, hogy nem futott el azonnal, hanem tovább filmezett.

Az operatőr beperelné a Facebookot, amiért szerint az oldal gyorsan letiltotta az őt támogató, védő oldalakat, de az ellene uszítóakat meghagyta. Az interjú szerint jelentett a Facebooknak olyan posztokat, amikben halálosan fenyegetik őt, az oldal azonban ezeket sem vette le.

A Facebook mellett beperelné azt a férfit is, aki a gyerekével épp akkor esett el, mikor László Petra feléjük rúgott. Az esetről több felvétel is nyilvánosságra került, és bár van olyan, amin úgy tűnik, hogy az operatőr rúgja fel a menekülteket, egy másik kameraállásból látszik, hogy a férfi nem László miatt esett el. László Petra azért perelné be a már Spanyolországban lévő és sztárként ünnepelt férfit, mert sokszor változtatta a beszámolóját a történtekről.” (444.hu)

 

László Petrának teljesen igaza van.

László Petra nem rúgta fel a szír férfit. Nem gáncsolta „ki” – mi az, hogy „kigáncsol”? Elgáncsolni lehet valakit, kigáncsolni nem…

A szír férfi ráadásul az egyre alaposabb gyanú szerint egy rohadt terrorista. (Ha ez igaz, akkor nem elgáncsolni kellet volna, hanem letartóztatni és börtönbe zárni.)

László Petrán kívül senki sem tudja, hogy miért rúgott bele a menekülő gyerekbe.

Hírdetés

Mivel rajta kívül nem tudja senki sem, nem is ítélkezhet senki sem.

Készséggel elhiszem László Petrának, amit mond. Ugyanis a kollégám volt hosszú éveken át. Ismerem. Egy szelíd, „jófej” anyuka, nem mutatta jelét annak, hogy passzióból szeret gyerekeket rugdosni.

László Petrát olyan mértékű támadássorozat és inszinuáció érte, ami egész egyszerűen felfoghatatlan.

László Petra semmi olyan bűnt nem követett el, amiért ezt megérdemelné.

Ehhez képest gyakorlatilag tönkretették az életét, aljas, szemét médiagecik.

S minden felelősséget sarokba hajítva ugyanezek a médiagecik László Petrát életveszélyes helyzetbe hozták. A családjával együtt.

László Petrának ma nincs munkája, megélhetése, és életveszélyben van, férjével, gyerekével együtt.

Ennek ódiumát persze senki sem vállalja, felelős nincs, az elpusztításra megérett, rohadék sajtó pedig vissza-visszatér az „esetre”, mert legszívesebben tényleg megölné ezt a nőt.

László Petrának igaza van.

Ha teheti, meneküljön el innen. Oroszország megfelelő helynek tűnik ma a menekülésre. (Ha huszonöt éve azt mondja valaki, lesz idő, amikor Oroszországba lehet és kell menekülni, kiröhögöm. Eljött az idő…)

Ha László Petrának akkor, ott, abban a pillanatban elment az esze, és szándékosan rúgott bele abba a gyerekbe, akkor sem érdemli ezt a bánásmódot.

László Petra áldozat.

A frusztrált, becstelen, önmagát ítélőszéknek és ítéletvégrehajtónak képzelő, velejéig rothadt világmédia és az ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkező liberális véleményterroristák áldozata.

Kisberk Szabolcsban is lehetne annyi becsület és tisztesség, hogy kiálljon volt kollégája mellett. Sajnos nincs…

Hajrá Petra! 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »