HÍREK 40.

HÍREK 40.

„Ez már nem kamuhír: megerőszakoltak egy menekültsegítő nőt a migránsok!”

 A menekültnek mondott lények megerőszakoltak egy őket segítő szervezet női önkéntesét. Ez már önmagában is mérhetetlenül mocskos dolog, hiszen a segítő kezet nyújtó nőt gyalázták meg egy életre!

De még ennél is van sokkal lejjebb! A meggyalázott nőt megpróbálták rávenni arra, hogy ne tegyen feljelentést, a nyilvánosságot meg végképp ne tájékoztassa!

És nem! Nem az erőszaktevő undorító lények akarták erre rávenni! Hanem a segélyszervezetnek hazudott csürhe véglényei! Mert azzal ártana az ügynek!

Szinte felfoghatatlanul sokkoló, ami Olaszországban történt!

Ezek a liberális, menekültpátyolgató véglények odadobtak egy nőt áldozatul. Az ügynek! Ezek a liberális, menekültpátyolgató véglények futni hagyják a nőket megerőszakoló beözönlőket! Az ügy érdekében!

Ezek a liberális, menekültpátyolgató véglények további nőket tesznek hasonló brutalitásnak, hiszen azt üzenik az elkövetőknek, hogy büntetlenül erőszakolhatnak meg nőket! Az ügy érdekében természetesen!

Ezek a liberális, menekültpátyolgató véglények a médiában is ott vannak és azonnal össztüzet zúdítottak a meggyalázott nőre. Az ügy érdekben persze!

Az ügy számít, az ember nem. Ezeknek a véglényeknek! Meddig tűrjük még a garázdálkodásukat?

A máskor minden jött-ment (megható és általában hamis), senki által nem igazolt történeteit tényként tálaló média, most nem a meggyalázott nő mellé állt, hanem még tovább gyalázza szerencsétlent!

Ebből biztosan nem csinálnak akkora ügyet, mint László Petra ámokfutásából, sőt igyekeznek eltussolni, elhallgatni, elhazudni.

A nőszervezetek, jogvédők, az olasz kormány, Ferenc pápa, a média, az Európai Bizottság, az ENSZ hallgat. És ezzel sajnos mind tettestársává válik az erőszaktevő lényeknek és a hallgatást akaró véglényeknek!

Nem is kívánhatunk ezeknek a véglényeknek mást, minthogy velük is történjen meg hasonló! Menjen át rajtuk egy rakás ratyi néger… 

(Az ügyről az olasz országos napilap, a Corriere Della Sera számolt be!)”

(Gőg és demagóg fiai blog, Blogstar.hu)

Itt, nálunk láttam először ezt a hírt, és vártam néhány napot, hogy majd megjelenik máshol is.

Hírdetés

Nem jelent meg.

Aztán mégis csak, a Jobbegyenes portálon, és ott fel is van téve az összes kérdés, íme:

Saját társai beszélték le a feljelentésről a megerőszakolt migráns segítő aktivistát?

Két hete rengeti az olasz közvéleményt az a botrány, amiről a büdös életben nem hallottam volna én sem, ha nem akadok rá egy angol nyelvű összefoglalóra, és amely sem a hazai, sem a nemzetközi média ingerküszöbét nem érte el. Pedig elég kemény történetről van. Talán a legkeményebbről, ami eddig migráns/menekültügyben történt az elmúlt hónapokban. 

Az olasz-francia határ mellett fekvő Ventimiglia rendőrkapitányságán október végén feljelentést tett egy nő. Azt állítja, több afrikai migráns megerőszakolta őt. A 30 év körüli hölgy a „No Borders” („Nincsenek határok”) nevű csoport aktivistája, akik a bevándorlók korlátlan bevándorlásért küzdenek, mert meg vannak győződve róla, hogy a szabad mozgáshoz és a jobb élethez mindenkinek joga van.

A nő elmondása szerint a bűncselekmény a csoportnak a határ közelében létrehozott táborában történt. Az erőszaktevők egy zuhanyzó fülkében támadtak rá. Segélykiáltásait nem hallotta, mert egy közeli buliban ordított a zene. 

A java csak most jön. Az aktivista egy hónapig nem jelezte a hatóságoknak a vele törtélnt szörnyűséget, mert – most tessék bekötni a biztonsági övet! – 

társai lebeszélték róla, hogy feljelentést tegyen.

Szerintük ez ugyanis rossz fényt vetett volna a többi migránsra, és aláásta volna küzdelmük legitimitását. 

A „No Borders” helyi csoportjának vezetői ugyanakkor azt állítják: a lány már nem tartozik közéjük, mivel túlságosan „provokatív és szabados viselkedése” miatt néhány társával együtt pár hónappal ezelőtt kizárták maguk közül. Szerintük elképzelhető, hogy ezért akart bosszút állni a feljelentéssel. 

A vizsgálat még tart. Hogy ki mond igazat, egyelőre nem derült ki. Valami más viszont nagyon is: az, hogy a média mennyire döbbenetesen manipulatív és álszent migráns-ügyben (is). Az a nemzetközi sajtó, amely órákon belül a világ első számú közellenségévé tette a szír gyereket megrúgó László Petrát, amely a nap képeként hurcolta végig az egész neten a bicskei vasúti sínek közé feküdt családot, amely élő adásban szörnyűlködött a horgosi összecsapások idején –

most nagy ívben szarik egy semmivel sem kevésbé botrányos ügyre.

Amelyről amúgy részletesen beszámolt az olasz sajtó, például az „olasz Népszabadság”, a legolvasottabb közéleti napilap, a Corriere della Serra is 

Nem, nem azt várom, hogy úgy adjanak hírt az esetről, mint a brit és amerikai hardcore jobbos portálok, ahol az „Open Borders” álláspontja meg sem jelenik, és tényként kezelik a lány minden állítását. De az igenis elvárható lenne – nem is igazából a bűncselekmény, inkább az elhallgatásának állítólagos szándéka miatt – hogy egy ekkora ordas nagy balhéról azért beszámoljon a nemzetközi média. Ehelyett  a maintream sajtóban mélységes kussolás van. 

Azt már tényleg csak a tortahabon diszkréten elhelyezett cseresznyeként jegyzem meg, hogy, ha bármilyen nemi erőszakkal kapcsolatos ügyben bárki (pláne a megvádolt fél) az áldozat „”provokatív és szabados viselkedésével” jönne elő, arra azonnal rásütné a liberális saria-törvényszék a szexizmus és az „áldozat-hibáztatás” vádját. Amúgy sok esetben igazuk is lenne. 

De nem, ezt sem várom el senkitől. Csak azt, hogy egyszer ebben a kurva életben legyen más képes a nyomorult fősodratú média ellátni a feladatát:

tájékoztasson arról, ami történt. 

Ugyanis minden súlyos szereptévesztése ellenére elsősorban ez a dolga. A tököm tele van már azzal, hogy a „szerkesztői szabadság” paplanja alatt lassan minden hírszerkesztő vélemény formálóvá maszturbálja magát. Akinek joga, sőt munkaköre, hogy eldöntse mit fogyasszon a fogyatékos olvasó, akit különben úgyis csak elsodorna a sok információ áradata. 

Kedves kollégák, tessék már végre felnőttnek nézni azt, akiből élünk: a hírfogyasztót! Aki majd kiszűri, mi a fontos számára, és levonja belőle a megfelelő következtetést. Vagy a nem megfelelőt, az ő dolga. De így csak egy dolgot lát: hogy 

át akarjátok baszni.

És már nagyon unja. Én is…”

Csatlakozom: Én is. Az a bizonyos „fősodratú média” pedig egy gennyes fekély. De Európa ébredezik. Valamiért ez a meggyőződésem mostanában. S ha igazam van, akkor nagytakarítás lesz. Minden szinten. Várom.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »