HÍREK 39.

„Ezúttal sem fogta vissza magát a horvát miniszterelnök, aki egy interjúban Európa vakbelének nevezte Magyarországot és Orbán Viktorra is megjegyzéseket tett. Szijjártó Péter külügyminisztert Európához méltatlannak nevezte Zoran Milanović kijelentését, amivel szerinte a horvát kormányfő megsértette Magyarországot. A külügy azonnali hatállyal bekérette a horvát nagykövetet is az ügy miatt.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium pénteki közleményében emlékeztetett: Zoran Milanović a horvátindex.hr honlapon közölt nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy „Magyarország Európa vakbele”, a miniszterelnöke „aktív kommunista, majd liberális volt, mindenből egy kicsit”. Kifogásolta, hogy Kolinda Grabar-Kitarović horvát elnök Magyarországon azt mondta, hogy a horvát menekültügyi rendszer egy nap alatt összeomlott, ugyanis Milanović szerint a horvát rendszer példás, és ezt gondolják az európai vezetők is. „Mindenki magának választ társaságot, ez enyém Angela Merkel, Faymann és Cerar”, de hogy ki Kolinda Grabar-Kitarović „társasága, nem tudom” – mondta a horvát kormányfő. Zoran Milanović bírálta a horvát államfőt, amiért a V4-es országokkal tanácskozik, és erről nem egyeztetett vele. Hozzátette: a horvát külpolitikát a kormány irányítja.”

Na, akkor tisztázzunk néhány dolgot, leginkább csak egyet:

Ha Magyarország Európa vakbele, akkor maga, Zoran Milanovic, Európa segglyuka.

Hírdetés

Maga egy sötét, ócska bunkó. Egy igazi, szemét proli. Nagyon itt az ideje, hogy befogja a mocskos pofáját.

És tisztázzunk még egy apróságot:

Mostanában sok kicsi liberális pöcs pofázik arról, hogy Szijjártó Péter nem beszél diplomatikusan az országot támadókkal. Hanem durván visszaszól, és ez baj.

Meséljétek már el, gyerekek, erre a vakbelezésre mégis hogyan kéne diplomatikusan válaszolni ennek a tetűnek? Hm? Esetünkben egyetlen dolog lenne nem elég diplomatikus. Ha valaki szétverné a pofáját.

Viszont az is jólesne… 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »