HÍREK 142.

HÍREK 142.

„Halálra késeltek egy svéd menekülttábori dolgozót

Belehalt sérüléseibe egy 22 éves nő, akit egy svéd menekülttáborban késeltek meg, írja a Local. A mölndali menekült központban olyan 14-17 év körüli menekülteknek biztosítanak szállást, akik felnőtt gyám vagy rokon nélkül érkeztek az országba. A támadás oka egyelőre ismeretlen, de a többi bentlakónak sikerült lefognia a fiút, ameddig kiértek a rendőrök. A támadók korát és nemzetiség nem tette publikussá a rendőrség.

Hírdetés

A gyilkosságot megelőzően az országos rendőrfőkapitány 4100 rendőrt és kisegítő személyzetet kért a terrorizmus elleni harchoz, a migránsok deportálásához és a menekülttáborok biztosításához. Dan Eliasson rendőrfőnök azt is elmondta, hogy a helyzet nem volt ennyire súlyos fél évvel ezelőtt és ennek minden bizonnyal az lesz a következménye, hogy más munkákat kevésbé tudnak ellátni mint eddig. Az utóbbi időben megszaporodtak a rendőri hívások a menekültközpontok elleni gyújtogatások és támadások miatt.

A 9,8 millió lakosú Svédország több mint 160 ezer menedékkérőt fogadott be 2015-ben, közülük 25 ezer felnőtt kíséret nélküli fiatalkorú.” (Index) 

Majd a svédek is magukhoz térnek. Kár, hogy ehhez ártatlan svédeknek kell meghalniuk. És kár, hogy előreláthatóan egyetlen, ezért felelős politikust sem fognak felelősségre vonni.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »