HÍREK 141.

HÍREK 141.

„Kitiltanák a migráns férfiakat egy belga uszodából

Rendőrt kellett hívni a belgiumi Koksijde uszodájába, mert egy iraki férfi inzultált egy csúszdázó 11 éves kislányt. A helyi polgármester kitiltaná a bevándorló férfiakat.

Kitiltaná a bevándorló férfiakat a belgiumi Koksijde uszodájából a polgármester a női fürdőzők panaszai miatt. Az intézkedést a belga migrációs miniszter meggondolatlannak nevezte – írta a belga sajtó a nemzeti hírügynökségre hivatkozva hétfőn. A tengerparti város polgármestere szerint a női vendégek arra panaszkodtak, hogy a bevándorlók bámulják őket, és fényképeket készítenek róluk az uszoda területén. „Korábban sohasem fordult elő ilyen eset, az utóbbi időben viszont egyre gyakoribbá váltak a panaszok” – mondta Marc Vanden Bussche. Hozzátette, hogy akkor döntött az intézkedésről, miután rendőrt kellett hívni, mert egy iraki férfi inzultált egy csúszdázó 11 éves kislányt. A flamand liberális pártban (VLD) politizáló polgármester tervei szerint a hétfői városi tanácsülésen egy hónapig tartó tilalomra tesz javaslatot. Az intézkedéstől azt várja, hogy csillapodnak a nemrégiben háromszáz menekültet befogadó városban tapasztalható indulatok. A polgármester hozzátette, hogy az intézkedés nem vonatkozik a gyerekekre és az őket kísérő édesanyákra. Elmondása szerint a jövőben tanfolyamokon kívánják oktatni a menedékkérőket az európai életstílusra, de akár az uszodai helyes viselkedésmódra is. Theo Francken menekültügyi és migrációs államtitkár szerint nem helyes a tervezett intézkedés. Úgy vélte, hogy nem szabad egész csoportokat büntetni egyes elkövetők bűneiért. A menedékkérők nyitott központokban laknak, joguk van a szabad mozgáshoz és ahhoz is, hogy uszodába menjenek. „De el a kezekkel!” – fogalmazott a bejelentés hírére reagálva az államtitkár Twitter-üzenetében.

Hírdetés

Hasonló intézkedést hozott a németországi Észak-Rajna–Vesztfália tartományi Bornheim városvezetése is január közepén: ott azért nem léphettek be a felnőtt férfi menedékkérők az uszoda területére, mert molesztálásokra panaszkodnak a női vendégek és a személyzet tagjai. Beszámolóik szerint a zaklatók a menedékkérőket befogadó közeli állomás férfi lakói közül kerültek ki. Az ottani önkormányzat hangsúlyozta, hogy megszüntetik a tilalmat, amint sikerül megértetni a menedékkérőkkel, hogy miként kell viselkedni az uszodában. A városvezetés néhány nap múlva vissza is vonta a tiltó határozatot.”

Mostanában az lett az új divat, hogy szegény, ártatlan migránsokkal nincsen semmi baj, csak el kell nekik magyarázni, hogy mit lehet és mit nem, mert egyszerűen kultúrsokkot kapnak itt nálunk Európában, hiszen odahaza nem láttak még fürdőruhás nőt, meg ilyesmi. Úgyhogy nincs itt semmi probléma, csak migráns-gyorstalpalókra van szükség, ahol elmagyarázzák szegényeknek, hogy nem kúrunk meg minden szembejövő nőt, ha nincs rajta csador, és már kész is.

Ez önmagában egy rohadt, penetráns, aljas és mocskos hazugság.

Ami például éppen a fenti hírben lepleződik le.

Mert tessék mondani, egy 11 éves kislány nem mindegy, hogy mibe van öltözve? Egy 11 éves kislányt nem molesztálunk, akkor sem, ha meztelen. És nem hiszem el, hogy ez másképpen van ezeknél. Ha pedig mégis másképpen van, akkor egy okkal több, amiért nem lehet beereszteni őket Európába. 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »