HÍREK 12.

HÍREK 12.

„Érvényes szerződés nélkül szállítja a menekülteket a BKV

Több hete vesz részt a BKV a menekültek szállításában: Röszkéről és most Baranya megyéből is a fővárosi cég csuklós buszain jutnak el a migránsok a számukra kijelölt befogadóállomásokra. A 444 megkérdezte, hogy ki fizeti a buszok költségeit, amire a BKV úgy válaszolt, hogy

“szándékaink szerint az ORFK-val megkötendő szerződés biztosítja majd a fedezetet a menekültek szállításával kapcsolatos feladatok elvégzésére, melynek előkészítése jelenleg folyamatban van.”

Tehát hetek óta érvényes szerződés nélkül dolgozik a BKV. A cég maradéktalanul teljesíti a budapesti járatok üzemeltetését, a rendelkezésre álló szabad kapacitással vesznek részt a menekültek szállításában, átlagosan napi 30-35 busszal.” (444.hu)

Hírdetés

Mint látják, ez a mindennél fontosabb hír a 444.hu szerzeménye. Egy „botost” nevű szerző szerezte.

Jó ám, ha valakinek erre is van ideje, energiája, és legfőképpen kedve. Szükség van ilyesmire, na!

Ha legközelebb „botost” háza lángra lobban, ott fogok állni előtte az utcán, és a kiérkező tűzoltóktól fogok érdeklődni, mindegyiküknek érvényes-e az orvosi engedélye. Ha esetleg árvíz vinné el „botost” hajlékát, és arra járna egy csónak, benne egy ember, aki el kívánná szállítani „botost” kollégát a helyszínről, én ott leszek, és kérni fogom a csónakos ember vízi jártassági igazolványát.

Ellenben, ha valaki pofán óhajtaná vágni „botost” kollégát, keressen fel hamar! Előkészítettem egy ilyen tárgyú szerződést.

Csak hogy minden rendben legyen…   


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »