HÍREK 103.

HÍREK 103.

„Az exit pollok szerint országosan is a legtöbb szavazatot kaphatja, és 13-ból 6 régióban is az élen végzett a szélsőjobboldali Nemzeti Front a franciaországi regionális választások vasárnapi első fordulójában. A pártjával négy régióban vezető Nicolas Sarkozy volt elnök nem akar szövetségre lépni a szocialistákkal, hanem többek között az otthon maradók mozgósításában bízik az egy hét múlva tartott második forduló előtt. A kormányzó szocialisták egyelőre zárt ajtók mögött értékelik az eredményeket, a miniszterelnök majd hétfőn szólal meg, de az már kiderült, hogy több régióban visszaléptetik jelöltjeiket. A 2017 elnökválasztás előtt különösen fontos régiók sorsa véglegesen majd az egy héttel később tartott második fordulóban dől el, ahol több állás is megfordulhat még.”(Index) 

És mégis, mi másra számítottatok?

Fordul a szél, Európa felébred!

Hírdetés

Megy Holland, és nemsokára követi Merkel is. Az elmebeteg migránspárti politika és az azt képviselő politikusok le lesznek váltva, el lesznek zavarva.

És ez így helyes.

Ez az Európába irányuló népvándorlás egyetlen pozitívuma. Hogy az európai nemzetek magukhoz térnek végre sok évtizedes tetszhalott állapotukból, és így végre vége lesz ennek a liberális lidércnyomásnak.

Akkor majd nekifoghatunk egy normális világ felépítésének.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »