Hihetetlen elemzésre lelt a KDNP! Híres tudósok szerint a magyarok földönkívüliek

Hihetetlen elemzésre lelt a KDNP! Híres tudósok szerint a magyarok földönkívüliek

Elképzelhető, hogy migránsok vagyunk a Földön, akik nem feltétlenül tartják tiszteletben az emberek primitív kultúráját. „Híres tudósok, akik állítják, hogy a Magyarok földönkívüliek” – címmel osztott meg a cikket a KDNP XVI. kerületi alapszervezete, szerencsére egyelőre mindenféle kommentár nélkül.

Miután az UFÓ-ügyekben megkerülhetetlen szaklapnak számító Hihetetlen magazin és a közpénzből megvásárolt Andy Vajna-féle TV2 – legalábbis alkalmi jelleggel – együttműködik egymással nem lehet meglepődni ezen sem.

Ezek után talán az is elképzelhető, hogy legközelebb a fizetett kormánypropaganda a mindenegybenblog.hu felületein jelenik meg, de az is, hogy a legújabb gabonakörökbe egy nagy „Tudtad?” – felirat kerül. Mindenre érdemes felkészülni.

A megosztott cikkben szereplő tudósok közül ráadásul a legtöbben nem állítják azt, hogy a magyarok földönkívüliek, legfeljebb azt, hogy különleges a magyar nyelv és a magyar irodalom. Az egyik tényleg nagy koponya egyébként Isaac Asimov scifi író, biokémikus.

Természetesen az MSZP politikusai sem mennek a szomszédba, egy kis tudományos fantasztikumért. Hekáné dr. Szondi Ildikó, aki egyébként Szeged belvárosának szocialista képviselőnője a szcientológusok székházavatóján mondott egy nagyszerű beszédet. Tudni illik azt is, hogy a szcientológusok szerint a galaxis gonosz ura egy Xenu nevű lény, aki 75 millió évvel ezelőtt sok milliárd földönkívülit fogdosott össze, majd a Földön felrobbantotta őket.

A tömegmészárláson legyilkolt földönkívüliek lelkei azóta az emberi lényekben találtak új otthonra. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »