Hihetetlen, de igaz: Ilyen még nem történt a Fradival Gera nélkül

Sopronban nagyon hiányzott a pályáról a válogatott középpályás a zöldeknek, de…

Mint ismeretes, a Ferencváros szombaton 2-0-ra kikapott a Haladás ideiglenes, soproni otthonában, méghozzá a magyar válogatottnál megsérült Gera Zoltán nélkül. Az MLSZ és a HLSZ kimutatásából kiderül, hogy Gerának ez volt 2014-es hazatérése óta a nyolcadik olyan bajnokija, amikor jobbára sérülések miatt nem játszhatott. Az idei szezonban eddig meccset sem mulasztó középpályás igazi vezére még mindig az FTC-nek, és mint most is kiderült, szinte pótolhatatlan a kiesése a jelenlegi csapat esetében.

Ugyanakkor hozzátehetjük, hogy ez nem volt mindig így, sőt. Az elmúlt hét mulasztott találkozóját ugyanis egytől egyig megnyerte a Fradi, sőt, csak egy gólt kaptak csak a IX. kerületiek, amikor talán még mindig legjobb játékosuk nem volt a pályán. Az elmúlt két szezonban ugyanis mindig volt, aki többé-kevésbé, de pótolni tudta Gerát a pályán (Nagy Ádám, Hajnal, esetleg Trinks), Sopronban azonban nem volt, aki játékban a helyére lépjen, a Gyömbér-Pintér páros kreativitásban, előrejátékban és védekezésben sem tudta feledtetni Gera hiányát.

A 37 éves Gera hiánya tehát ezúttal először volt igazán érezhető a pályán, ami az eredményt illeti, a Ferencváros ezúttal nem tudott megbirkózni azzal, amivel hétszer már igen.

A Fradi bajnokijai gera zoltán nélkül

2014/2015

Puskás Akadémia, 2-1

Paks, 1-0

Bp. Honvéd, 1-0

Videoton, 2-0

2015/2016

DVSC, 3-0

Paks, 2-0

Puskás Akadémia, 4-0

2016/2017

Haladás, 0-2

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Szalai ennyi labdával nem tud mit kezdeni, jó vagy rossz volt Dzsudzsák? – részletes elemzés a válogatott meccsérőlKét gólt rúgott, mégsem örül SzalaiRovatok: SportTelepülés: MagyarországCímkék: sport, magyar sportolók, magyar foci, Ferencváros, Fradi, Gera ZoltánForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »