HIHETETLEN

A 888 írta meg, miképpen hazudozik ismét a libsi “sajtó”. Esetünkben a Guardian és természetesen a 444.Mindenesetre a cikket elolvasva és a mellékelt videót megnézve szavazásra teszem fel a kérdést:1.: A japán miniszterelnök is “hülye” és “túleteti” a halakat2.: A Guardian és a 444 “újságírói” becstelen szemét gecikTessék választani!A 888 cikke:TOKIÓ, 13:28

A világ haladó értelmisége naponta megpróbálja lejáratni Trumpot. Általában piti kis hazugságokat terjesztenek a liberális lapok az amerikai elnökről. Persze utólag mindig lebuknak. Így jártak most is.

Trump ázsiai látogatásának első állomása Japán volt, ahol az elnök az amerikai-japán szövetség még szorosabbra fűzése mellett Észak-Korea “könyörtelen megbüntetését” helyezte kilátásba.

A haladó baloldal vörös csillagaként szolgáló The Guardian Trump tokiói látogatása kapcsán abba kötött bele, hogy az amerikai elnök túletette a koi pontyokat.

A japán császár tokiói palotájában Abe Sindzó japán miniszterelnökkel közösen megtekintették a japán díszhalakat, majd egy tálkából elkezdték etetni őket. A Guardian a cikket egy olyan képpel illusztrálta, amelyen az látszik, amint Trump beönti az eledelt a halaknak.

Az etikett és protokoll szakértő, liberális szabadcsapatai nekiestek Trumpnak, mondván, évszázados hagyományt sértett meg. A fent már idézet lap, minősítő jelzőkkel teletűzdelt cikkében pedig kiemeli, hogy Trump türelmetlen volt és azért öntötte ki tálkáját.

Az ominózus eset után előkerült egy videó is, amely teljesen cáfolja a The Guardian és más haladó nyugati értelmiségi szalonokban terjedő pletykákat.

A felvételen jól látszik, hogy a japán miniszterelnök is ugyanúgy eteti a kövér díszhalakat, mint Trump.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »