Hidegvérrel lépett át a sebesült járőrökön az elkövető?

Megvárta a járőröket, majd távirányítással felrobbantotta a Teréz körúton elhelyezett pokolgépet a magányos elkövető, aki a detonáció után hidegvérrel lépett át a sebesült egyenruhásokon. A rendőrség délutánra ígér felvételt a gyanúsítottról.

Megvárta a járőröket, majd távirányítással felrobbantotta a Teréz körúton elhelyezett pokolgépet a magányos elkövető, aki a detonáció után hidegvérrel lépett át a sebesült egyenruhásokon – a Hír Televízió információi szerint ez látszik a rendőrség által lefoglalt videofelvételek egyikén.

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásában bejelentette, hogy a rendőrség délután hozza nyilvánosságra a videofelvételt a lehetséges elkövetőről, akinek célpontjai egyértelműen a rendőrjárőrök voltak.

„A nyomozást segítheti, hogy egy utcai felvételen látszik az elkövető. Arra kérjük a lakosságot, hogy segítsen, hogy az elkövető kézre kerüljön, ez minden magyar ember érdeke” – nyilatkozta a Belügyminisztérium államtitkára.

Zárt ajtók mögött ült össze az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti, valamint nemzetbiztonsági bizottsága a Király utcánál szombat este történt robbantás miatt. Bővebben >>>


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »