Hiába sportolnának az egyszerű martinkertvárosi fiatalok, a Nemzeti Stadionpárt magasról tesz rá

A martonkertvárosi fiatalok nem egy újabb szellemstadiont akarnak hanem közösségi sportolási lehetőséget, a Fidesz azonban a jelek szerint ebben nem érdekelt.

A Jobbik hónapok óta várja Dr. Kiss János válaszát, de úgy tűnik Miskolc alpolgármestere még a képviselők leveleire sem reagál, hangzott el az ellenzéki néppárt hétfői sajtótájékoztatóján. Tarnóczi Attila, az ifjúsági és sport bizottság jobbikos tagja elmondta, még tavasszal keresték meg martinkertvárosi fiatalok azzal a problémával, hogy

nincs a városrészben a lakosság számára sportolási lehetőség.

Szerette volna megtudni, hogy az önkormányzat tervezi-e új, tömegsportra is alkalmas sportpályák építését vagy régiek felújítását, de április óta nem kapott választ a sportért is felelős alpolgármestertől. Noha a kérdés azért is aktuális – tette hozzá –, mivel a város most is pályázott szabadtéri kondiparkok létesítésére, de ebben a Martinkertváros nem szerepelt.

Úgy látszik, hogy a kormánypárt önkormányzati szinten is a napi rutin szintjére emelte az ellenzéki kérdések semmibevételét más témakörökben is. Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője azt szerette volna megtudni, hogy a Kriza Ákos által immár

két éve ígért térfigyelő kamerarendszer tervezése, milyen stádiumban van.

A helyszínekre ugyanis mind ő, mind a lakosság szeretne javaslatot tenni, hiszen a képviselő választókörzetében például a Tátra, Torontáli utcák térségében is nagy igény lenne kamerák kihelyezésére. A politikus június óta várja Kiss János válaszát, ami azonban mind a mai napig nem érkezett meg. A Jobbik politikusai arra kérték az alpolgármestert, tisztelje meg a választókat azzal, hogy válaszol az őket érintő kérdésekre.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »