Hétfőn indul a 13. Országos Étterem Hét

Hétfőn indul a gasztronómiát kedvelők egyik legizgalmasabb őszi programja. Az Országos Étterem Hét rendezvényen immár 13. alkalommal várja több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem az érdeklődőket országszerte.

A 3300 forintos, 3 fogásos menüsorokat 2017. október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek, amennyiben előzetesen asztalt foglalnak a www.etteremhet.hu weboldalon, ahol megtalálja a résztvevők teljes listáját. A foglalásokat a program teljes ideje alatt, a jövő héten is folyamatosan fogadják.

A programhoz a meghirdetés óta még többen csatlakoztak, így összesen 114 közép- és felsőkategóriás étterem kínálja menüsorát. A vendéglátóhelyek közül néhány felsőkategóriás és gourmet étteremnél 4900 Ft-os áron érhetőek el az erre az alkalomra összeállított menüsorok. A program iránti fokozott érdeklődés miatt nagyon sok étterem máris teltházas lett, ezért korlátozott számban újabb helyeket szabadítottak fel a regisztráló vendégeknek.

Terítéken a világ 

A XIII. Országos Étterem Héten ismét a legkülönfélébb ízvilágokat felsorakoztató éttermek vesznek részt: a tradicionális magyar fogásokon túl az igazi ínyencek megkóstolhatják például az olasz, a francia, az amerikai, az ázsiai vagy akár a grúz konyha jellegzetességeit is. A hagyományostól eltérő alapanyagok között néhány étterem kínálatában megtalálható lesz például a fürj, az Angus marha, a szarvas nyak, illetve még a cápahús is.

Az előző, tavaszi fordulóban rekordszámú, 26000 vendég vett részt az 1 hetes kulináris programban, és a résztvevők 5 pontos skálán 4,59 pontra értékelték a vendéglátóhelyek teljesítményét.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »