HERCZEG MÁRK A VÉGBÉLNYÍLÁS ALAKÚ HERCZEG MÁRK

HERCZEG MÁRK A VÉGBÉLNYÍLÁS ALAKÚ HERCZEG MÁRK

„Hatalmas magyar győzelem: egy óriási, seggkúp alakú Szent Koronával hatoltunk be a szlovák légtérbe!!444!!! 

Elvesztettük ugyan a Sámándobot, de mit nyertünk helyette!

Osztrák humoristák és Thürmer Gyula sem tudtak volna olyat kihozni a Szent Koronából (vagy legalábbis a képmásából, amit a Jobbik ugyanúgy elítél), mint a Szent Korona Ballon feltalálói, akik egy seggkúp, vagy esetleg buttplug – de legalábbis kevésbé korona – alakú, bérelhető Szent Korona-hőlégballont eregetnek a légtérben. Márciusban Ópusztaszeren szállt fel a Csoda, Fankadeli Youtube-csatornáján debütált:

De a látszat ellenére nem magyarellenes uszításról van szó. A hőlégballonok és a Szent Korona szerelmese, Mede Ferenc felvidéki vállalkozó a leírás szerint így jutott el a gigaprojektig:

„A Szent Koronáról szerzett ismeretei olyan mély hatással voltak rá, hogy úgy gondolta, hogy ez olyan méltó megjelenítése lehet az »égből alászálló« Magyar Szent Koronának, amely hűen tükrözi annak szakrális és felsőbb mivoltát, illetve annak eredetmítoszát.”

Az oldalon az is szerepel, hogy: „A Szent Korona Ballon nem másolat! Jelkép, és mint olyan a magyar megmaradást és kárpát-medencei összetartozást hivatott kihangsúlyozni. Megjelenése az »égen« a Magyar Szent Korona fontosságára kívánja felhívni a figyelmet a mai rohanó és szakralitását vesztett ember mindennapjaiban.”

Hírdetés

Vasárnap pedig a szlovákok is megtudhatták, milyen a magyarok istene, mert a Szent Korona Ballon Egyházasbástból Fülekre megtette az első szlovákiai útját:

A Franciaországot lefingó óriási angliai segg óta nem láttam ilyen hazafias húzást, őszintén mondom, hogy le a kalappal!” (444) 

Fenti mű Herczeg Márk műve.

Ő az, aki szerint L. Simon beszéde miatt nem ment el a török nagykövet Tatára, sőt, több diplomata is lemondta a részvételt.

Ő az, aki egész életében csak hazudott.

 Ő egy végbélnyílás. Boldogan befogad „kólásüveget, gyertyát, répát, banánt”, de sokat adnék érte, ha egyszer egy ilyen hőlégballon alakú kúpot erőltetne bele végre valaki. Úgy is, mint seggkúp alakú Szent Koronát…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »