Hercegszántónál áttörték a kerítést a migránsok

A helyiek szerint százával özönlenek a Mohács-szigetre, de a rendőrség állítja, mind a 24-et elfogta

 Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) megerősítette, hogy csütörtökön hajnalban két helyen is megrongálták Hercegszántó térségében a határzárat. Szerdán Hercegszántó térségében átvágták a kerítést a migránsok, azóta naponta 100-150 illegális bevándorló érkezik a Mohács-szigetre – értesült a Mohácsi Újság. A lapnak eljuttatott rendőrségi közleményben viszont az áll, hogy a hatóságok begyűjtötték az összes átszökött migránst. Mind a huszonnégyet…

Csütörtökön többen is azzal keresték fel a Mohácsi Újság szerkesztőségét, hogy migránsok áradata szállta meg a Mohács-szigetet. Úgy tudják, az illegális bevándorlók szerdán napközben Hercegszántó térségében törték át a kerítést, azóta naponta 100-150-en jutottak át a kis-magyarországi oldalra.

A folytatás, illetve a teljes cikk térképpel, fotóval elérhető ITT !

Forrás: kuruc.info

sokkaljobb-kommentár: Orbán Viktor továbbépítteti a kerítést ellenük. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy százezrek jöhetnek, emiatt kell a kerítés. Meg a népszavazás is ugye? Ezeknek az eszén nem lehet már túljárni, nagyon fel vannak világosítva. Az Európai Unió alkalmatlan vezetői még mindig ezeket a segélyért és eltartásért bejövőket támogatja! Miután annyian jönnek, hogy képtelenek leszünk tovább eltartani őket is, akkor fognak észhez térni?

Ezek ellen mit ér egy népszavazás? A népszavazás kérdése: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Nemmel kellene a kérdésre válaszolni. Miért nem a nép dönt, és miért az Országgyűlés? Elég sokszor hoz nem igazán a nép szája íze szerinti törvényeket…

Népszavazás nem alkot törvényt, az az Országgyűlés dolga. Amennyiben meg lesz az 50 százalékos részvétel, utána előkészítik a törvényt, majd hetek múlva az Országgyűlés elé kerül. Mire a törvényt kihirdetik, akkorra Karácsony… Akkorra már akár százezer is a nyakunkon élősködik. Megszabadulni nem tudunk tőlünk, mert már sehol nem kellenek, annyi a probléma velük. A törvény miatt az Európai Unió egy nemzetközi jogász szerint kötelezettségszegési eljárást fog Magyarország ellen indítani. Tehát ott fogunk tartani, ahonnan elindultunk! Tartunk egy kamu népszavazást, ötmilliárdos költséggel és ötmilliárd reklámköltséggel! Ilyen gazdagok vagyunk magyarok! A Kész átverés show megint működik?

Békéscsaba, 2016. augusztus 27.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „A munkaerőhiányt nem kellene ilyen hangsúllyal emlegetni, mert azonnal kapunk a művelt nyugati uniós országokból vagy félmillió migránst, akiktől már nagyon szabadulni akarnak! A magyar kis- és középvállalkozásokra és a magyar társadalomra sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani, és nemcsak azért, mert ez a kormány nemzeti kormánynak mondja magát! A kormányzati korrupcióval sürgősen fel kell hagyni, mert rámegy már nemcsak ennek a ma itt élő generációnak a jövője, hanem már a következőé is!” Részlet a Mi lehetne a megoldás a munkaerőhiányra? című cikkből)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »