Helyes: visszavonatná Soros díszpolgári címét a KDNP ifjúsági szervezete

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Soros "György" díszpolgári címének visszavonására hívta fel a Fővárosi Közgyűlést kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Nacsa Lőrinc, a szervezet elnök emlékeztetett arra, hogy a sajtóban látott napvilágot a hír, miszerint Soros "György" 2002 óta Budapest díszpolgára.

Mint írta, a balliberális oldal akkor Demszky Gábor vezetésével “emelte piedesztálra” a pénzügyi spekulánst, ma Botka László szolgálja hűségesen. A baloldal most is Soros “tenyeréből eszik”, aki épp Európa és Magyarország tönkretételén fáradozik – tette hozzá.

Kiemelte: a fiatal kereszténydemokraták szerint a korlátlan betelepítést átláthatatlan finanszírozású, magukat civilnek mondó szervezetekkel segítő milliárdos nem érdemli meg a díszpolgári címet, Magyarország erősödéséhez és megvédéséhez semmilyen módon nem járult hozzá, Budapest nem lehet hálás neki.

Arra kérik a Fővárosi Közgyűlést, hogy még most a nyáron, rendkívüli közgyűlés keretében vonja vissza Soros díszpolgári címét, vagy tegye semmissé az azt megítélő határozatot.

Magyarország olyanoknak legyen hálás, akik segítettek neki, ne olyanoknak, aki ártanak – vélte Nacsa Lőrinc.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »