Helsinkiék figyelmébe: barna bőrű (!) rablót keresnek a szegedi rendőrök

A szegedi nyomozók elfogatóparancs alapján keresik a helybéli Kovács Istvánt, aki társával kirabolt egy férfit a városban.

Az elkövetők 2016. december 4-én délután, az egyik Dorozsmai úti bolt előtt szólították le a sértettet, akit elcsaltak, majd értékeinek átadására szólították fel, és a férfit fellökték. Amíg a földön fekvő áldozattal az egyik gyanúsított dulakodott, a másik terhelt a sértett zsebében lévő pénzt és mobiltelefont elvette. Végül a rablók távoztak a helyszínről.

A szegedi nyomozók a bejelentést követő egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, ellenük rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Egyikőjüket, a 23 éves K. Benjámint az egyenruhások az otthonában elfogták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Társa, a 32 éves Kovács István ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. A férfi 170 cm magas, átlagos testalkatú, barna bőrű, rövid, sötét haja és barna szeme van. A gyanúsított bal felkarján, jobb és bal kézfején szürke színű, nonfiguratív tetoválás látható.

Hírdetés


Kovács István, cigánybűnöző

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható cigány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »