Helikopterrel ment egy lagziba Rogán és családja

Óránként negyedmillió forintba kerülhetett az a luxushelikopteres út, amivel Rogán Antal és családja egy szabolcsi lagziba ment – írja a Népszabadság.

A lap az ügyben megkereste Rogán Antalt is, aki közölte: minden bizonnyal összetévesztették valakivel, ilyen nem történt. Emellett perrel fenyegette azokat, akik közlik az információt. Később elküldtek neki egy, a birtokukba jutott képet is, ám erre a politikus nem reagált.

A helikoptert üzemeltető FlyCoop Kft. tulajdonosa, Jakab Tamás azzal hárította el a Népszabadság érdeklődését, hogy nem tudja, merre járt a cégük ékkövének számító helikopter. De ha tudná, akkor sem mondaná meg, hiszen az ügyfeleik diszkréciót várnak el a cégtől – fűzte hozzá. Azonban három órával azt követően,­ hogy Rogán Antalnak elküldték a fényképet, már frissebb volt a bérbeadó memóriája. „Én ajánlottam fel Cecíliának, hogy visszahozom őket Mándokról, az esküvőről, hogy ne kelljen a kisfiukkal éjszaka utazniuk. Cégem a Nakama Partners ügyfele, amelynek Rogán Cecília a tulajdonosa. Megállapodásunk szerint az út költségeit a két cég barterezi el egymással. Ez a szívesség kifejezetten Cecíliának szól, akit személyesen is ismerek, nem a férjének” – közölte.

Szabó Zsófia esküvője

A helikopterrel egyébként egy repült óra 250 ezer forint. Szombat délután a TV2 Jóban Rossz­ban című sorozatából megismert, jelenleg az RTL Klubnál dolgozó médiaceleb, Szabó Zsófia kötött házasságot egy tehetős szabolcsi kötődésű vállalkozóval, és mivel Rogán Antal felesége a sorozat­sztár barátnője, a család hivatalos volt a lakodalomba – a lap információi szerint ott is voltak.

Sőt, a násznépből többen arra számítottak, hogy a politikus családja helikopterrel érkezik Budapestről. Végül a helikopter nem landolt a lagzi helyszíne mellett, ám az alig tíz kilométerre fekvő Kisvárdán több szemtanú látni vélt egy – a Rogán család által használtra emlékeztető – forgószárnyast, amint a kisvárdai kórház fölött próbálkozik a leszállással. Végül máshol tették le a gépet – írja a Népszabadság.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »