Hazudozásaik után egy recepciós lány mögé bújtak a gyáva Ripost-szerkesztők

Hazudozásaik után egy recepciós lány mögé bújtak a gyáva Ripost-szerkesztők

A Ripost szeptember 11-i számában is írt egy nevetséges, egyszerű kitalációkat tartalmazó cikket arról, hogy Vona Gábortól hogyan rettegnek a nyugdíjasok. A szövegben kitértek az N1TV-re is, ami korábban interjút közölt egy fanatikus fideszes nyugdíjassal, miután az nyilvánosan belekötött a Jobbik elnökébe az utcán. Az interjú elég sokatmondóra sikerült, a férfi ugyanis magából kikelve arról beszélt a kamerának, hogy Vona Gábornak meg kell halnia.

A Fidesz bulvárlapja ezt valamiért úgy értelmezte, hogy az N1TV-sek „nyilvánvalóan a megfélemlítés szándékával” keresték fel a Pataki Istvánt, és hogy erre személyesen Vona Gábor adott le rendelést.

A Ripost továbbá azt is állította, hogy az N1TV nekik is fenyegető levelet küldött, pedig valójában arról volt szó, hogy a kormánypárti lap jogvédett anyagot lopott a tévétől, és ezért ők pénzt kértek.

Mindezek után az N1TV elment a lap szerkesztőségéhez, hogy számon kérje a főszerkesztőt vagy valamelyik újságírót, de a Ripost egyetlen munkatársa sem mert kamera elé állni, inkább egy fiatal recepciós lányra bízták a piszkos munkát:


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »