Hazánkból fog elindulni Európa feltámadása

Jó ideje kering a világhálón egy kép. Rajta apa és fia, 2025-ben Berlinben. A fiú megkérdezi, miért költözünk Magyarországra? Mire az apa: „Azért fiam, mert az az ország megmaradt olyannak, amilyen régen Európa volt.”

Magyar Menedék - Ősmagyar

Ha valaki azt hinné, ez azért túlzás, jobb, ha már most szembesül a ténnyel, amit a Bayerischer Rundfunk a minap megírt: hazánkba menekülnek a németek a muzulmánok elől. Velük készített riportot, akik közül egy ingatlanközvetítő elmondta: tíz német ügyfél közül nyolc a migránsnyomás és az ezt támogató hivatalos német migránspolitika miatt költözne hozzánk.

Különösen is a Balatont és környékét célozzák meg ingatlanvásárlási szándékkal tavaly szeptember óta. Megelégedéssel veszik tudomásul, hogy a magyar lakosság túlnyomórészt keresztény, nem kell mecsetekbe botlaniuk, vagy farral az égnek meredő, köztereket elfoglaló imámokba.

Megszólalt szintén a minap Márfi Gyula veszprémi érsek is ez ügyben – nem először. Most minden korábbi megnyilatkozásánál drámaibb hangot ütött meg. Ha így folytatódik, eltűnik Európa – mondta. Csak idő kérdése, hogy mikor.

Bízzunk azonban abban, hogy valóra fog válni Pió atya jövendölése: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!”

Igen, sok szenvedés vár még ránk, de ne feledjük: százötven év ellenére sem váltunk muzulmánokká. Most sem fogunk. Igen, bizton hiszem, sőt tudom, hogy hazánkból fog elindulni Európa feltámadása.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »