Hazánk nem vesz részt az amszterdami melegfelvonuláson

Az EUobserer írja: „Az Európai Bizottság az EU 27 tagállamának támogatásával először kíván részt venni egy hajóval a nyári amszterdami meleg büszkeség napján. Magyarország azonban nem hajlandó a kezdeményezés mellé állni.”

Magyar Menedék - Ősmagyar

Orbán megvétózta az EU részvételét a melegfelvonuláson, ezért „holland miniszterek
csalódásukat fejezték ki a döntés miatt. Egy brüsszeli melegjogi szervezet, az Ilga-Europe
üdvözölte, hogy 27 uniós tagállam támogatta a részvételt, hozzátéve, hogy jobban örültek
volna az egyhangú döntésnek. Két holland miniszter is csalódását fejezte ki a magyar
álláspont miatt. Az amszterdami melegfelvonuláson egyébként 80 hajó vesz részt.”

Ebben a hírben minden benne van, mármint ami az EU közerkölcshöz való viszonyát illeti. Vezetői számára mindegy, a férfi a nő kezét fogja-e, vagy férfitársáét. Az EU ezzel is újfent kimutatta, hogy az égvilágon semmi köze Európához, sőt nemcsak ahhoz nincs, hanem semmilyen néven nevezhető kultúrához.

Óriási a felelőssége éppen ezért minden, önmagát nemzetinek, kereszténynek, jobboldalinak vagy egyszerűen csak konzervatívnak mondó személynek és közösségnek. Messze nem elég a szimpla verbális tiltakozás részükről az EU efféle démonikus propagandafogásai ellen. Követelniük kell minden fórumon a kötelező hit- és erkölcstan bevezetését az iskolákban, illetve ennek kudarca esetén médiumaikban rendszeresen etikai felvilágosításokat kell adniuk a legalapvetőbb erkölcsi kérdésekben. Ma ugyanis ott tartanunk, hogy a legelemibb, eleink számára még maguktól értetődő igazságokat el kell magyarázni…


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »