Hatszáz kender bokrot találtak egy ukrán férfinál (Fotók)

Az ukrajnai Zsitomir megyében található Bruszilivszkij járásban a rendőrök 600 kendertövet találtak egy 51 éves helyi lakosnál – jelentette a helyi rendőrkapitányság sajtóosztálya.

A kábítószer alapanyagául szolgáló növényeket a büntetett előéletű férfi házának kutatása során találták meg. Emellett, a ház tetőterében a rendőrök szárításra kitett növényekre bukkantak.

A helyszínre kiérkező nyomozók lefoglalták a kábszer hatású növényeket. Továbbá, a rendőrök a kertből több mint 600 tő tiltott növényt koboztak el. A növényeket szakértői vizsgálatra továbbították – írja az Ukrán Nemzeti Hírügynökség.

Az 51 éves tulajdonos elmondta, hogy ismeri tiltó szabályokat, de saját maga számára termesztette a kendert.

Az ügyben eljárást indítottak, tart a vizsgálat. A jelenlegi jogszabályok szerint, a kábítószert birtokló férfit háromtól hét évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.
 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Kábítószerező férfi kaptak el a munkácsi rendőrökKábítószert találtak egy sofőrnél UngváronKábítószer értékesítése miatt vettek őrizetbe egy határőrt UkrajnábanSaját kábítószert birtokló vejét adta ki a rendőröknek egy kárpátaljai nőTöbb száz kábítószer hatású tablettát akart behozni Ukrajnába egy cseh férfiRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: Ukrajna, ukrajnai hírek, kender, kábítószer, kábítószer-kereskedelem, bűnügy, kékfényForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »