Hátborzongató közlekedési baleset történt Kárpátalján

Augusztus 18-án este a kárpátaljai Perecsenyi járásban egy hátborzongató karambol történt. A sofőr és az utasok a kórházba kerültek – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A közlekedési baleset Kisturjaszög (Turicski, Perecsenyi járás) faluban történt. Négy áldozat különböző súlyosságú sérüléseket szenvedett – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

A 45 éves Kapuszög (Vorocsevo) falu lakosa egy VAZ-2104 típusú autóval közlekedett és összeütközött egy Mercedes típusú gépkocsival, melyet egy 37 éves ungvári férfi vezetett.

A baleset következtében a VAZ sofőrje és három utasa megsérült.
Az ügyben vizsgálatot indítottak.

Ahogy már írtunk arról, Bustyaházán egy tragikus autóbaleset történt.

Bustyaházán a járőrök okmányellenőrzés miatt megállítottak egy tölgyfával megpakolt ZIL-131 márkájú teherautót, melyet egy 34 éves bedőházai (Bedevlya)  férfi vezetett. Az autó az út szélén állt meg. Később, az okmányellenőrzés során egy autó hátulról nekiütközött a ZIL teherszállítónak.
Továbbá, a fával megpakolt ZIL előrébb került, s nekiütközött a VAZ-2107 típusú rendőrautónak.
Az ütközés következtében a VAZ-2107 márkájú gépkocsi 17 éves utasa megsérült, aki valószínűleg a sofőr unokája volt. A sérült gyermeket a rendőrök azonnal a kórházba szállították, de sajnos a lány útközben életét vesztette.
Az éjszakai tragikus baleset helyszínére a Kárpátaljai rendőrkapitányság vezetősége, az ügyészség és a belső biztonság alkalmazottai érkeztek. A vérvizsgálat során kiderült, hogy a sofőrök józan állapotban voltak.
A közlekedési szabályok megsértése véget, ami egy kiskorú gyermek halálához vezetett, a rendőrség eljárást indított. Az ügyben tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Tragikus autóbaleset történt BustyaházánKét személy meghalt, négy pedig megsérült egy ukrajnai balesetbenRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: kékfény, krimi, brutális baleset, szörnyű baleset, KárpátaljaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »