Hátborzongató baleset Ukrajnában: felnyársalta az autót a szalagkorlát

Az autóban tartózkodó személyek szerencsére életben maradtak.

Június 19-én, Ukrajnában, Kijev közelében egy szörnyű közlekedési baleset történt, melynek szemtanúja Andrij Sztrannyikov, a Kijevi Városi Tanács képviselője, a költségvetési bizottság vezetője volt – adta hírül a Szegodnya.ua internetes hírportál.

“A mikrobusz a szembejövő sávba hajtott nem hagyva az Opel típusú autónak helyet az úttesten. Ennek következtében a szalagkorlát felnyársalta az Opelt. Szerencsére mindenki életben maradt. A sofőr kéztöréssel, a felesége fejsérüléssel, a 4 éves gyermekük pedig néhány zúzódásokkal úszta meg a borzasztó balesetet. A közúti baleset okozója elmenekült a helyszínről. Ha valaki többet tud, jelentse a rendőrségen”- írta Andrij Sztrannyikov a saját Facebook-oldalán.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Súlyos tömegbaleset történt UkrajnábanEgy ember meghalt, négyen pedig kórházba kerültek egy közúti baleset következtébenHalálos baleset Munkács közelébenRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: közúti baleset, autóbaleset, baleset, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »