Hatalmas adag kábítószert találtak egy kárpátaljai férfinál

A Munkácsi járás egyik lakosa kertjében kendert termesztett. A rendőrök ezen kívül több mint 200 gramm marihuánát találtak az illető házában.

Egy motorkerékpárok és robogók lopásával gyanúsított kárpátaljai bűnözői csoport ügyének nyomozása során a rendőrök a házkutatást során a bűnbanda egyik tagjánál kábítószerre bukkantak – közölte Olekszandr Bodnarcsuk, a Munkácsi Járási Rendőrség vezetője.

A ház mellett található épületben a tisztviselők 230 gramm marihuánára hasonlító száraz anyagot véltek felfedezni, valamint a kertben további 12 tő kendert is találtak – írja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A ház területén a rendőrök ezen kívül dokumentum nélküli közlekedési eszközöket is felfedeztek. A bűnüldöző szervek tisztviselői jelenleg vizsgálják ezek eredetét.

Az elkobzott anyagokat szakértői vizsgálatra továbbították. A házkutatás eredményei alapján Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 309. cikkelye (illegális kábítószer-birtoklás) és 310. cikkelye (a kender illegális vetése és művelése) értelmében eljárást indítottak – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Fegyvert, bokszert, baseball-ütőt és kábítószert találtak egy Mercedesben KárpátaljánKábítószert talált a keresőkutya Beregsuránynál (Videó)Ellopott Suzukit, járműrendszámokat és kábítószert találtak egy házkutatás során KárpátaljánRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›Nagylucska (Великі Лучки)Címkék: kábítószer-kereskedelem, kábítószer, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »