Három magyar is a nyár bombaigazolásai között lehet

Három magyar is a nyár bombaigazolásai között lehet

Folyamatosan frissülő, élő hírfolyamunkért KATTINTSON IDE!

A France Football francia sportlap, mely az Aranylabda sorsáról is dönt minden évben, rövid, de számunkra annál érdekesebb elemzést tett közzé. Azt találgatják, vajon kik lesznek a nyár igazolásai azok közül, akik megjárták a futball-Eb-t. Magyarok is bekerültek a „nagy dobások” közé.

A 26 esztendős Kádár Tamásról például azt írják, a Lech Poznań futballistája kőkemény bekk, aki tud cselezni is, és ő lehet a jól szereplő magyarok egyik nagy felfedezettje. Két sárgát gyűjtött be a tornán, és nyolcszor szabálytalankodott a 4 meccsen. Korábbi newcastle-es időszakát is felidézik, meg hogy több Premier League-s csapat is érdeklődött iránta.

Nagy Ádám, a szimbólum

Nagy Ádámot egyenesen úgy jellemzik: az új fiatal magyar generáció szimbóluma, aki a Benfica és az Olimpique Marseille érdeklődését is felkeltette (az MNO úgy tudja, a Leicester Cityét is). 90 százalék feletti passzpontossága figyelemre méltó, ahogyan az is, milyen ügyesen képes megjátszani a labdát kis területre beszorulva. Ezt annak tudják be, hogy fiatalon futsalozott. Technikás, mindkét lábát jól használó játékosnak nevezik, aki fiatal korából fakadóan (21 éves) még sokra viheti.

A májunk tovább nőhet, hiszen Kleinheisler László következik a sorban. A lap nemes egyszerűséggel úgy fogalmaz: dinamikus középpályás, aki a legfőbb letéteményese volt a magyarok osztrákok felett aratott győzelmének. Annak ellenére, amit az Eb-n nyújtott, kenyéradója a Werder Bremen nem játszatja annyit a csapatban. A France Football szerint hiba lenne nem kihasználni azt a kirobbanó formát, amit a tornán mutatott.

A hatos listán ott van még a cseheknek és spanyoloknak is gólt vágó villámgyors horvát szélső, Ivan Perisic, akit a Barcelona környékez a hírek szerint, és csapattársa, Marko Pjaca is. A fiatal támadót a hírek szerint a Milan és a Liverpool is szívesen látná soraiban. Az északírek kapusa, Michael McGovern is több angol csapat kívánságlistáján szerepel, a francia lap a németek elleni egyik hatalmas védését emeli ki.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »