Három grúz férfit tartóztattak le az ukrán határők Kárpátalján

Az ismeretlen személyek Romániába akartak átjutni.

Kárpátalján az ismeretlen személyekről a határőröket a helyi lakosok értesítették, akik értesítették a Munkácsi Határőregység alkalmazottait – jelentette az Ukrán Állami Határszolgálat sajtóosztálya.

A határrendészek a három ismeretlen férfit a Rahói járásban található Terebesfejérpatak (Dilove) település végén állították meg. Mind a három férfi grúz útlevéllel rendelkezett, s bevallották, hogy a szomszédos Romániába akartak átjutni – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent.

Az esetet jegyzőkönyvezték. Megjegyzendő, hogy a grúz polgárok Ukrajna területére hivatalos okmányokkal érkeztek. Az ügyben tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Vadászpuskával fenyegették meg a kárpátaljai határőröket NevetlenfalunálHuszonhárom kartondoboz csempészcigarettát találtak az ukrán határőrökEl akartak rabolni egy határőrt a csempészek KárpátaljánSri Lankai illegális bevándorlókat kaptak el a kárpátaljai határőrökRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Rahói járás›Terebesfejérpatak (Ділове)Címkék: Kárpátalja, Rahói járás, migráció, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírek, Ukrán Állami Határőrszolgálat, határőrség, Grúzia, határsértés, illegális bevándorlókForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »