Hármas baleset történt Munkács közelében (Fotók)

November 30-án közúti baleset történt a Munkácsi járásban, melyben három gépkocsi ütközött össze. A karambolban három személy megsérült.

Tegnap délelőtt a kárpátaljai Alsókerepecnél (Нижній Коропець, Munkácsi járás) három gépkocsi ütközött össze. Az autóbaleset következtében három személy megsérült, az egyik sofőrt az intenzív osztályra kellett szállítani – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent internetes oldal.

A baleset okozója egy 55 éves izsnyétei (Жнятино, Munkácsi járás) férfi volt, aki elvesztette irányítását Opel márkájú gépkocsija fölött, s a szembejövő sávba került, ahol összeütközött a Mercedes Sprinter típusú kisbusszal, melyet egy 29 éves szentmiklósi (Чинадієво) férfi vezetett. Az ütközés következtében a mikrobusz árokba repült, ahol felborult.  Ezt követően az Opel nekicsapódott egy Chrysler márkájú autónak, melyet egy 53 éves munkácsi férfi vezetett.

Az autóbaleset következtében az Opel, a Mercedes vezetője és a Chrysler 32 éves utasa különböző sérüléssekkel a kórházba került.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak, tart a vizsgálat.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›Alsókerepec (Нижні Коропец)Címkék: közúti baleset, autóbaleset, baleset, kékfény, bűnügy, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »