Hárman haltak meg egy balesetben Nógrád megyében

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy menetrend szerinti autóbusz és egy személygépkocsi Nógrád megyében Érsekvadkert külterületén csütörtökön; az autóban utazó két gyermek és édesanyjuk meghalt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Nágel Tamás elmondta: Patak irányából Érsekvadkert felé tartott az autóbusz, amikor összeütközött a szemközti irányból érkező autóval a 2204-es számú út 3-as kilométerénél.

Az ütközés okai és körülményei még nem ismertek.

A baleset következtében a személyautóban utazó két gyermek és egy felnőtt olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A buszon két ember sérült meg.

A referens közölte: a helyszínelés idején teljes útzár van érvényben.

Angyal Eszter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a buszon ketten utaztak, mindketten megsérültek, őket a helyszínen látták el a mentőszolgálat munkatársai.

A műszaki mentést az érsekvadkerti önkéntes tűzoltók, valamint a balassagyarmati és rétsági hivatásos tűzoltók végzik, a három holttestet a helyszínelést követően emelik majd ki a roncsból.

A mentés során az autóbuszt is ki kell huzni az árokból, ahová az ütközés következtében borult.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »