Hargitay: Közeledtek az álláspontjaink Katinkával

Rio: melyik magyar mikor látható?

Hargitay András úszókapitányt lenyűgözte Hosszú Katinka eddigi szereplése az olimpián. A 100 háton elért győzelme után gratulált neki a teljesítményéhez, a kapcsolatuk még nem felhőtlen a korábbi nézeteltérések miatt.

„Természetesen közeledtek az álláspontok Katinkával, a nagy riói rohanásban beszélgetéseknek nem lehet nevezni az eddigi találkozásainkat. Váltottunk néhány szót, és gratuláltam neki az eddigi kimagasló szerepléséhez. Nekem most nem is lehet más a feladatom, mint hogy feltétel nélkül segítsem őt abban, hogy maradéktalanul meg tudja valósítani az álmait” – mondta az MNO-nak az úszóválogatott kapitánya.

Hargitay nem győzte dicsérni Katinka 100 háton mutatott produkcióját. „Nagyon össze volt rakva az úszása, pontosan, tudatosan fel volt építve, láthatóan nem kezdett be, volt türelme csak a táv második felében elindulni, de akkor nagyon odatette magát” – értékelt Hargitay.

A mai 200 pillangó kapcsán felvetődött, hogy a sűrű program miatt – ahogy a tavaly a kazanyi vb-n – visszalépjen a versenyszámtól. Hargitay szerint más lesz a forgatókönyv. „A hozzá méltó produkciót fogja nyújtani, s ha így lesz, akkor történelmet ír az olimpián. Ő lehet az első női úszó az olimpián, aki öt egyéni számban lesz első” – közölte Hargitay András.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »