Hamis zászló leng Ansbach felett

Hamis zászló leng Ansbach felett

A világsajtó azon méltatlankodik, hogy Németországban immár a negyedik merényletet hajtották végre az utóbbi napokban bevándorló hátterű emberek, és vannak olyan hangok, amelyek az ellenőrizhetetlen és korlátozatlan bevándorlást teszik felelőssé. A fősodor igyekszik elbagatellizálni a tényt, szinte minden migráns terroristánál előhozza az elfogadhatatlan hátteret, a személyes problémákat, a pszichiátriai kezeléseket, mintegy ezzel is mentve a nagy tömeget, hogy a közülük való tettes csak egy orvosi eset. Aztán a híradásokból azt is halljuk, hogy nő a feszültség az őslakosok és a bevándorlók között a bűncselekmények miatt. Egyik oldalon a kritika nélküli Allah akbározás, másik oldalon az Idegenek kifelé! jelszó gyakorlatba ültetése iránti igény.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Nézzük az elmúlt napok történéseit.

Robbantás történt a németországi Ansbach városában vasárnap éjjel. A merénylő meghalt, többen megsérültek. A bajor belügyminiszter szerint iszlamista öngyilkos merénylet történt. Az elkövető egy fesztiválra akart bejutni, de nem sikerült neki.

Szintén vasárnap egy embert megölt és kettőt megsebesített egy szír menekült Reutlingenben egy utcai késes támadásban.

Péntek este lövöldözés volt München északi részén. A támadásban kilencen vesztették életüket, itt egy iráni fiatal mészárolt.

A würzburgi baltás ámokfutó kedden csapott le, az általa korábban felvett videóban az Iszlám Állam zászlaját rajzolta fel kezével, róla később kiderült, hogy hazánkban regisztrált.

A fősodor ezzel letudottnak tartja a problémát, de az alternatív médiumok ennél messzebbre tekintenek. Ian Greenhalgh a Veterans Today kolumnistája ennél jóval tovább elmegy, és egy olyan megközelítést tár elénk, amely minden embert gondolkodásra kényszeríthet. Vajon nem az iszlám elkötelezettségű, vallású, vagy bármilyennek mondhatjuk, arab bevándorlók és az őshonos németek közötti összeütközések kiprovokálásáról, faji háborújáról szól a történet? Greenhalgh mindenesetre úgy véli, hogy ez nem véletlen és itt a háttérben a kontinensre zúdított migrációs áramlat a világhatalom érdekeit szolgálja, és ezáltal még gyengébb és erőtlenebb lesz az a földrész, amelynek meghódítása a háttérhatalom első számú feladata.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »