Hallani sem lehetett Orbánt, úgy kifütyülték

Hallani sem lehetett Orbánt, úgy kifütyülték

Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott volna az MTK új stadionja, a Hidegkuti Nándor Stadion avatómérkőzése előtt, füttykoncert fogadta.

Az MTK-stadion avatómérkőzése előtt fél nyolc óra körül Deutsch Tamás fideszes politikus – és MTK-elnök – tartott beszédet, majd Orbán emelkedett szónoklatra. Azonban, amint mikrofonhoz lépett, hatalmas füttykoncert fogadta. A beszéd közben is sokan fütyültek, helyszíni tudósítónk szerint olyan erős hangon, hogy sokszor magát a beszédet sem lehetett érteni. A hangzavart mindössze negyven-ötven ember, azaz a körülbelül négyezres nézőtömeg kisebb töredéke keltette, azonban a sokszor szidott, tömör betonfalak visszaverték a csoport a hangját, megsokszorozva a zajt.

Orbán egyébként nagyjából arról beszélt, hogy az MTK a magyar sport kiemelkedő közössége, amely magában foglalja a magyar sport nagyszerűségét és diadalait, megtestesíti fájdalmát és veszteségeit, majd azt is mondta, hogy magyar sport nélkül nincs modern magyar nemzet, és az MTK nélkül elképzelhetetlen a magyar sport. Az új stadion avatómérkőzése pedig tisztelgés a magyar labdarúgás egyik nagy sikere előtt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »