Hálás befogadottak zaklatják a fiatal lányokat a belgiumi fesztiválokon – csak két pajkost tartanak fogva, a többit elengedték

Hálás befogadottak zaklatják a fiatal lányokat a belgiumi fesztiválokon – csak két pajkost tartanak fogva, a többit elengedték

Menedékkérőket zártak ki egy Antwerpen környéki könnyűzenei fesztiválról, és közülük kettőt őrizetbe vettek, mivel a gyanú szerint nőket zaklattak – írta rendőrségi forrásokra hivatkozva a Le Soir francia nyelvű belga napilap vasárnap.

A lap tájékoztatása szerint huszonöt menedékkérőt tiltottak ki a Boechout városában zajló Sfinks fesztiválról, mivel azok a rendőrség gyanúja szerint nőket és fiatal lányokat zaklattak a négynapos rendezvény zárónapján és az azt megelőző éjszaka.

Hivatalos feljelentés ugyanakkor nem történt az ügyben. A rendőrség előállította a gyanúsított "fiatalokat", akik közül kettőt fogva tartanak, mivel ellenállt a rendőri intézkedésnek. A többieket szabadon engedték – írta a napilap.

A többi fesztiválon is ez a helyzet

A hatóságok megerősített létszámban voltak jelen az eseményen, mert több hasonló esetről számoltak be a résztvevők más belgiumi fesztiválon is.

(MTI nyomán)

A rendőrök által jól ismert migráns"fiúk" erőszakoltak lányokat svéd fesztiválokon – mehetnek vissza bulizni, szabadok

Történt erőszakos közösülés is Kölnben – eddig két esetet mertek bevallani, az egyik áldozat állapotos lett

Egy újabb naiva a kölni színen: "menekülteket szívesen látunk" lánykát erőszakolt meg az általa befogadott afgán

Köln után sincs megállás: több száz ismert szexuális támadás az első két hónapban


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »