Halálos késelés Csapon

Az áldozat a mentőkocsiban vesztette életét.

A rendőrök megállapították, hogy az eset egy lakásban történt, melyet egy 31 éves férfi és annak 42 éves élettársa bérel – tudatja a Mukachevo.net.

A 64 éves csapi férfi szeptember24-én kijevi idő szerint körülbelül 22 órakor vendégségbe ment a fent említett párhoz. A lakásban együtt italoztak, ezt követően a férfiak között konfliktus alakult ki, melynek során a tulajdonos felkapta a konyhakést és nyakon szúrta ellenfelét. Ezután a tettes felhívta a mentőszolgálatot, s közölte, hogy vendégének szívproblémái vannak.

A gyilkost letartóztatták a rendőrök. Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 115. cikkelye (szándékos gyilkosság) értelmében az ügyben eljárást indítottak. A 31 éves férfi akár 15 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat – jelentette a Kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Halálra késelték a kutyát, míg a család nyaraltTörött üveggel késelték meg a diákot, mert lengyelül beszéltHalálra késelte mostohaapját egy 34 éves munkácsi férfiRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›Csap (Чоп)Címkék: késelés, Csap, gyilkosság, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »