Halálos áldozatokat is szednek Clintonné botrányai – egyre több a gyanús eset "Killary" háza táján

Halálos áldozatokat is szednek Clintonné botrányai – egyre több a gyanús eset "Killary" háza táján

Amióta az amerikai Demokratikus Nemzeti Bizottság (DNC) e-mailjeit elkezdték néhány hete meghekkelni, és a Hillarynek („Killary”-nek) kínos irományok meg is jelentek nyilvánosan, vele kapcsolatban eddig három ember lelete halálát, igencsak kérdéses körülmények között.

Aki e mondat után automatikusan az „összeesküvés-elmélet” címkét virító pisztolytáskájához akar nyúlni, ne tegye.

A fenti szöveg megtalálható az amerikai Townhall.com hír- és véleményportálon publikált cikkben.

A Townhall.com bizony az Egyesült Államok egyik legtekintélyesebb konzervatív politikai hírportálján található cikk első mondata, amelyet csak azért bővítettünk ki egy kicsínység (az amerikaiaknak amúgy ismert „Killary”-t, azaz a gyilkos Hillary szójátékot beletéve), hogy tájékoztassuk kedves olvasóinkat.

Ezt a portált – hogy még a 444-et, az Indexet, a Mancsot, és a hasonló holokauszt-túlprofitálókat is megnyugtassuk – korábban a neokóhn (bocsánat, neokon) Heritage Alapítvány adta ki.

Olyan honlapról van szó, amely több mint 80 tekintélyes amerikai konzervatív publicista írásait közli, akiket gyakran szerepeltet a C-SPAN, az MSNBC, a CNN és a Fox News tévécsatorna. Kóser, ugye?

Ráadásul a Townhall.com-nak még rádióadása is van, olyan emberekkel, mint Bill Bennett, Mike Gallagher, Hugh Hewitt, Michael Medved és Dennis Prager. Azaz, kedves hazai zsidók, Amerika első tíz legnépszerűbb ottani rádiós talkshow műsorvezetőivel.

Na, ez a portál felsorolta a fura körülmények között meggyilkoltakat.

Menjünk szépen sorba.

Seth Rich

Őt július 10-én tették el láb alól Washington, D.C., a főváros utcáin. A rendőrség „rablás” bűntettében nyomoz. Ami annak fényében különösen érdekes, hogy nem vették el pénztárcáját, hitelkártyáit, mobilját és óráját.

Képzeljünk el egy rablást mondjuk a nyóckerben vagy BAZ megyében, amely szintén halálos kimenetelű. Marad ott buksza és okostelcsi?

A kérdésre egy tisztességes, egyenes „nem” helyett bonyolult választ csak egy balliberális zsidó tud adni. Olyan Vásárhelyi Mária-, Haraszti Miklós-, György Péter-, Heller Ágnes-, Demszky Gábor-, Kőszeg Ferenc-, Kenedi János- vagy Konrád György féle prolongált holokauszt-túlélő.

Az adatelemző Rich volt az egyik DNC-figura, aki felelős volt azért, hogy 20 ezer, a Köhögőrohamnére nézve kínos e-mailt szellőztetett meg.

Kiderült, Rich megölése pillanatában útban volt az FBI felé, ahol egy folyamatban lévő bírósági ügyről akarták meghallgatni, amelynek részese lehetett a Clinton család. Majd Julian Assange, a WikiLeaks társalapítója a gyilkosság hallatán egy holland tévéadásban kijelentette, hogy Seth Rich a Wikileaks informátora volt, tőle kapták meg a Demokrata Párt Nemzeti Konvenciója e-mailjeit. Assange elmondta, Richt háton lőtték, ahogyan Washingtonban ment az utcán.

Shawn Lucas

Shawn Lucas Ricardo Villaba filmessel július 3-án a DNC-nek dolgozott. Munkatársai felvették videóra, ahogyan vidáman, kacarászva végzi a munkáját.

Augusztus 2-án barátnője talált rá a fürdőszobájában, miután belépett a lakásba. Holtan. A barátnő elmondta azt is, hogy Shawn jó egészségnek örvendett.

John Ashe

John Ashe az ENSZ közgyűlésének korábbi elnöke volt. Őt június 22-én érte a rejtélyes halál. Néhány nappal azelőtt, hogy meg kellett volna jelennie egy olyan tárgyalás-előkészítő meghallgatáson, ahol egy korábbi Clinton-haver gyanús pénzügyi tranzakcióiról volt szó.

A helyi rendőrség azt állította, hogy félkezes súlyzót ejtett a nyakára edzés közben, de – érdekes módon – az ENSZ-hez tartozó orvosok korábban megvizsgálták, és azt mondták, hogy szívszélhűdésben halt meg.

A Townhall azonban még ezzel sem fejezi be a sort. Van képük folytatni…

Mégpedig ezzel az alcímmel: További gyanús halálesetek olyan emberek esetében, akik Clintonékhez kapcsolódnak.

Ilyen volt

Victor Thorn,

aki négy olyan könyvet írt, amelyben a Clintonékat leplezte le. Ő állítólag 54-ik születésnapján végzett magával egy pisztollyal. Augusztus 1-jén, Pennsylvania államban egy hegycsúcshoz közeli otthonában. Ilyen arcátlan címekkel jelentek meg könyvei: „Hillary (és Bill): a szex-kötet”; „Hillary (és Bill): a kábítószer-kötet”, valamint „Hillary (és Bill): a gyilkosság-kötet”. Nem beszélve legutóbbi könyvéről, amely februárban jelent meg ezzel a címmel: „Clintont megkoronázva: miért nem szabad Hillarynek a Fehér Házba kerülnie”.

Thorn négyszer is megjelent Russel Scott rádióprogramjában és azt mondta a műsorvezetőnek: „Russell, ha engem valaha is halva találnak, akkor meggyilkoltak. Soha nem ölném meg magam”.

Joe Montano

Ő Hillaryval az elnöki posztra sóvárgó Tim Kaine tanácsadója volt. Július 25-én szívszélhűdésben halt meg. Szintén a DNC-nek dolgozott, és csupán 47 éves volt.

Ráadásul ott van egy Larry Nichols nevű ember, aki a Pete Santilli rádiósprogramban egyszer azt mondta, hogy Clintonék vették igénybe szolgálatait, és évekkel ezelőtt sok embert megölt.

Na most képzeljük el, hogy van egy magyar politikus a jobboldalon. Teljesen mindegy, hogy Orbánnak, Vonának hívják, vagy Nyalok Zsidófeneket névre hallgat. De rejtélyesen ennyi haláleset veszi körbe.

Vajon hány ezer cikk születik róla? Netán tévedek? Hány tízezer lenne a helyes kérdés?

Janits András – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »