Hajtóvadászat – Reggeli járat

Hajtóvadászat – Reggeli járat

Adás:
2016. szeptember 27., kedd 5.50

Hajtóvadászat – Még tart a nyomozás a robbanás ügyében. A nemzetbiztonsági bizottság szerint nem volt „dzsihadista motiváció” a háttérben. Mire utalhat a robbanószerkezet, mit elemeznek még a szakértők? vendég: Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, a nemzetbiztonsági bizottság tagja.

Újabb hullám – A magyarok 80 százaléka hiszi azt, hogy a következő egy évben ismét bevándorlók tömege lepheti el Európát. Mennyire lehet megoldás az osztrák kerítés és a visszaállított határellenőrzés? Vendég: Tóth Norbert nemzetközi jogász.

Madárlesen – Indul az európai madármegfigyelési hét, akár az otthoni madárszámlálással is lehet versenyezni. Vendég: Orbán Zoltán, az MME kommunikációs munkatársa.

Albert-expressz és a móri ezerjó – Kezdődik a szüret móron is, a hétvégén bornapokra várnak mindenkit. Vendég: Albert Flórián volt válogatott labdarúgó.

Dosztojevszkij újratöltve – Ismét premierre készül a Vígszínház. Jönnek hozzánk a Bűn és bűnhődés főszereplői. Vendég: Hegyi Barbara és Orosz Ákos színművészek.

Piros lábos az udvarokban – Egy fesztivál, ahol még Bartókkal is találkozhatnak! Vendégek: Szikora Eszter szervező és a Bohemian Betyars frontembere, Fehér Gábor.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »